Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibrator 17 cm var 1

Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibrator 17 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha en dildo som både ser og føles realistisk ut? Da er Real Feel Deluxe No. 1 ideell.

Den byr på mange flotte detaljer; et markant penishode, fine årer langs skaftet og et par vellignende testikler gir deg en realistisk opplevelse. Dildovibratoren kan både brukes alene eller sammen med en partner.

Den kraftige sugekoppen kan også plasseres på rene og glatte flater, så du kan ha hendene fri til andre fornøyelser samtidig. Dildoen kan også brukes som en strap-on, og passer til alle seletøy fra Fetish Fantasy-serien.

Real Feel Deluxe No. 1 er laget i det naturtro Fanta Flesh-materiale, og har en lengde på 17 cm, hvorav 13 cm kan føres inn. Den måler 5 cm i diameter, som vil gi deg følelsen av å bli fylt godt opp. Dildoen er dessuten vanntett, så den kan brukes i dusjen og badekaret.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lager for mye lyd
Alarm!!%#%* - 3. aug. 2018
Passer ikke til meg i det hele tatt. Mye stųrre enn forventet, lukter skikkelig dårlig av kjemiske stoffer (som barneleker), og så bråker den mye. Den er ikke diskré...
0
helt ok, det er alt
Jake - 26. aug. 2018
Jeg brukte den i baken, og jeg var egentlig ikke begeistret. Den harde stammen slutter lenge fųr glans penis som fųltes så myk at den kunne rives av når som helst. Vibratoren ga meg ikke noe nytelse når den ble brukt i baken. Det mest irriterende er kanskje at penis ikke er 5 cm tykk, men kanskje 4,5... Denne vil garantert rocke ved vaginal lek!
0
Fantastisk
Karlsson - 23. jan. 2019
Jeg kjųpte den som gave til min kone! Hun har lenge klaget over at de andre dildoene hennes var for harde, såpass at de nesten gjorde vondt. Men denne er myk og realistisk. Fųrst syntes hun sugekoppen var dum. Helt til hun prųvde den i dusjen. Vannregningen har gått opp, men det er verdt det!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful