Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Realistisk Bam Dildo var 1

Oversikt

Realistisk Bam Dildo er den perfekte dildoen til deg som fantaserer om å ha sex med pornostjernen Bam. Dildoen er nemlig en kopi av Bams penis, med helt riktig størrelse og form - det er nesten som om stjernen var selv tilstede. Dildoen er 34 cm lang og 7 cm i diameter, sat den er til deg som ønsker ekstra lang og fyldig stimulasjon. Realistisk Bam Dildo er en lekker kvalitetsdildo, laget i Doc Johnsons kjente R5 materiale som etterligner følelsen av hud og gir en veldig naturtro, opplevelse. Dildoen har en overflate med årer og et tydelig hode, som gjør dildoen ekstra stimulerende. For at, opplevelsen med dildoen skal bli best mulig, og innføringen mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel. Du kan nyte Realistisk Bam Dildo på den måten du liker det best; Dildoen har nemlig en sugekopp i bunnen, slik at den kan festes på jevne og glatte overflater, og du kan bruke den uten hender. Realistisk Bam Dildo er 100 % ftalatfri og leveres i en blå, oppbevaringspose.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandThe Realistic Cock
Produkt vekt (g)1350
InkludertOppbevaringspose, Vac-U-Lock sugekopp, Signert bilde, Reparasjonssett
Full lengde (cm)34
Innførbar lengde (cm)24
Diameter (cm)7
Bredde (cm)6
PrimærmaterialePVC
FargeBrun
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Russisk, Nederlandsk, Fransk, Spansk
SKU13916
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Løp og kjøp!
TheDude - 11. may. 2023
Har vært på leting etter en som er hakket større enn hva jeg eier fra før. Utfordringen med det er at da koster det gjerne litt for dem. Etter en lynkjapp oppvarming var det bare å sette seg på. I motsetning til flere som har skrevet her, så gled den relativt kjapt inn. Den er hard og bittelitt myk. Det er sikkert smak og behag, men jeg liker det godt. Imponert over at den lille sugekoppen holder dette beistet fast på veggen.
Fyldig og fin
Bjørn - 9. aug. 2017
Jeg har alltid lurt på å kjøpe denne og da den kom måtte jeg prøve den med det samme og startet med en litt mindre dildo for å varme opp anus før jeg forsiktig presset den store dildoen helt inn. Denne dildoen er deilig og fyller deg skikkelig opp og jeg anbefaler denne til deg som er ute etter det lille extra.
kjempedeilig
sarah ortersen - 17. jul. 2017
kjempedeilig den er tjukk og fyldig og kjempe deilig klarer halvparten øvelse gjør mester
Utfordrende
OMG - 31. mar. 2021
Ekstremt vakker og stor. Den er også veldig fast, for å ikke si hard. Krever mye oppvarming og er utfordrende å bruke; til gjengjeld er det verdt det. Definitivt ikke for nybegynnere - anbefaler gradvis oppstart med mindre dildoer. Her blir du helt fylt helt ut.
0
Altfor hardt
Kristian - 5. may. 2020
Det er altfor vanskelig, det gjųr mer vondt å bruke enn det er godt for. Det står ''realistisk'', men det er langt fra realistisk. Virkelig leit å bruke så mye penger på noe som må i sųpla...
0
Klassisk
Dildoboss - 24. dec. 2019
Alltid hyggelig og godt
0
Murer
Anonymous - 12. jun. 2017
føltes bra, helt fantastisk. føltes bra på analen. men holder seg ikke på plass, væske kommer under sugekoppen. basen er av glass. tyngdepunktet er for høyt. Den er flott.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
En virkelig plysj og solid dildo. Materialet er behagelig å ta på og passe stivt. Hvis du liker følelsen av fylde strukket til det ytterste, er dette et godt valg. Den medfølgende oppbevaringsposen topper det hele.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vel
Anonymous - 8. dec. 2019
For hard etter min smak. Men bra størrelse.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra!
Anonymous - 11. dec. 2019
God størrelse det virkelig fyller min kone skikkelig litt arbeid før hun kan slippe løs, men som avslutning på en svett kveld er det perfekt...:)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Realistisk Bam Dildo

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 879,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful