TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Realistisk Bam Dildo var 1

Realistisk Bam Dildo

På lager

Levering: 2-5 hverdager

819,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Realistisk Bam Dildo er den perfekte dildoen til deg som fantaserer om å ha sex med pornostjernen Bam. Dildoen er nemlig en kopi av Bams penis, med helt riktig størrelse og form - det er nesten som om stjernen var selv tilstede. Dildoen er 34 cm lang og 7 cm i diameter, sat den er til deg som ønsker ekstra lang og fyldig stimulasjon. Realistisk Bam Dildo er en lekker kvalitetsdildo, laget i Doc Johnsons kjente R5 materiale som etterligner følelsen av hud og gir en veldig naturtro, opplevelse. Dildoen har en overflate med årer og et tydelig hode, som gjør dildoen ekstra stimulerende. For at, opplevelsen med dildoen skal bli best mulig, og innføringen mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel. Du kan nyte Realistisk Bam Dildo på den måten du liker det best; Dildoen har nemlig en sugekopp i bunnen, slik at den kan festes på jevne og glatte overflater, og du kan bruke den uten hender. Realistisk Bam Dildo er 100 % ftalatfri og leveres i en blå, oppbevaringspose.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful