Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Rocks Off Butt Boy Prostatavibrator var 1

Oversikt

Rocks Off Butt-Boy Prostatavibrator er spesielt designet til den erfarne mann som ønsker en ekstra pirrende opplevelse. Denne tykke vibratoren bortskjemmer både prostata og mellomkjøttet, med hele syv forksjellige vibrasjonsprogrammer. Den kan også brukes håndsfritt. Butt Boy er 10 cm lang, og max 5 cm i diameter på sitt bredeste punkt og den er derfor velegnet til deg som allerede har erfaring med analstimulasjon. For at du skal få maksimal nytelse med Butt Boy anbefaler vi at du samtidig bruker et godt vannbasert analt glidemiddel. Glidemiddelet vil forsterke opplevelsen med vibratoren, og gjør det lettere å føre vibratoren inn. Når du er ferdig med å bruke vibratoren bør du rengjøre den grundig i varmt vann og evt. en Sexleketøysrengjøring. Rocks Off tilbyr deres multi-stimulatorer til menn i forskjellige størrelser og former: Small: Naughty Boy, Medium: Rude Boy, Large: Cheeky-Boy, XL: Bad Boy, XXL: Big Boy. Alle varianter er 100 % vanntette og kan selvfølgelig kjøpes her hos Sinful.no.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Rocks Off Butt Boy Prostatavibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful