Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator var 1

Oversikt

Få ekstraordinære og intense prostataorgasmer med Cheeky Boy Intense Prostata Vibratoren fra Rocks Off. Fremstilt spesielt til menn.

Den lekre silikonvibratoren treffer effektivt på prostata, mens den samtidig stimulerer mellomkjøttet for ekstra nytelse. Den innførbare delen er i et spesielt bølgete design, hvor 4 kuler gir ekstra stimulering av anus ved innføring og bruk. Mulighet for å leke og pirre, som med et analkjede.

"Intense" er en ny og forbedret versjon av den originale "Cheeky Boy" vibratoren. Det velkjente designet er det samme, men nye egenskaper gir en enda bedre anal opplevelse.

Nå kan du f.eks. velge mellom hele 10 vibrasjonsfunksjoner. Alt fra den stille summingen til mer heftig pulsering, slik at alle "cheeky boys" får akkurat den stimuleringen som passer best for dem.

Den uttagbare bulleten med nikkelfri metallbelag er dessuten opppladbar via den medfølgende USB-kabelen, og kan kjøre en hel time på full opplading. Spørs om ikke du blir utslitt før den?

Rocks Off tilbyr deres multi-stimulatorer i mange forskjellige størrelser og former, så det vil alltid være en som passer til hver enkelt mann.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt fantastisk produkt!
Deilig - 26. dec. 2019
Litt ekstra krydder i hverdagen, er ikke tilstrekkelig å si om dette produktet. Det treffer bra, med gode sterke vibrasjoner. Gir deilige orgasmer!
Anbefales som hjelpemiddel like mye som et leketøy. Brukervennlig og samtidig intens som lovet.
Bjørn - 1. nov. 2019
Som rullestolbruker vil jeg anbefale dette produktet da effekten av det er hevet over tvil. Dette er et leketøy som like så godt kunne vært omtalt som et hjelpemiddel. For alle menn som ser etter noe som kan gi økt nytelse og stimuli vil jeg påstå at akkurat denne varianten vil kunne tilføre noe. Jeg har forsøkt andre varianter i søket etter mer, bedre og ikke minst lettere nytelse. I dette inngår analplugger og andre vibratorer. Gleden var derfor ekstatisk når jeg fikk kjenne den enorme følelsen denne kunne gi. Ikke mindre enn to ganger etter hverandre på kort tid kunne jeg konstatere at "målet" var nådd. For en som har nedsatt funksjon og førlighet er det ikke bare en orgasme, det er en ren seier. Jeg ser frem til fortsettelsen både alene og sammen min partner og kjenner at jeg gleder meg mer og mer i skrivende stund på å kunne nyte igjen. Jeg føler meg sikker på resultatet.
Fungerer ikke for meg.
Anonymous - 13. mar. 2024
Først trodde jeg at det ville ta litt tid å venne seg til den, men etter flere forsøk må jeg si at den ikke er noe for meg. Det føles som om den ikke holder seg på plass eller går for dypt, noe som gjør vondt og legger press på blæren. Jeg har aldri hatt en god følelse med denne, slik jeg har med andre prostatakroker.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Trening
Anonymous - 13. mar. 2024
En enhet med en veldig høy kvalitetsfølelse. Jeg har ikke hatt prostataorgasme ennå, men det har føltes bra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Rocks Off Cheeky Boy Intense Oppladbar Prostatavibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful