Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug var 1

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug

Velg Farge:
Relaterte produkter
Philips Alkaline LR1 1.5V Batteri
kr 29,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 319,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du nybegynner innenfor anallek, eller mener du kanskje bare at det som kommer i små pakker er det beste for deg? 

Bubbles fra Rocks Offs Petite Sensations-serie er en liten buttplug i silikon med et design som tre kuler, hvilket gjør det enkelt å variere påvirkningen og tilvende seg gradvist til leken. 

Kulene blir gradvist større, så du kan innføre en om gangen i eget tempo, og når du er klar for å slå på vibratoren, vil den øyeblikkelig forvandle enhver analskeptiker til stor fan.

Det har heller ikke tatt kompromiss når det kommer til effektivitet, selv om den har en diskré størrelse. Den lille men kraftfulle bulletvibratoren lar deg velge mellom 7 vibrasjonsvariasjoner mens den sender deg mot nye anale orgasmehøyder.

Bruk den til pirrende alenelek, eller inviter med en parter til et frekt forspill. Vanntett, så den også er ideell å ta med seg på badeværelset.

Benytter 1 x 1,5V LR1/N-batteri (følger med).

MerkeRocks Off
Produkt vekt (g)68
Strømkilde1 x N/LR1/SUM5 (Inkludert)
Vibrasjonsmønster4
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk
SKU16722
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
De varmeste anbefalinger.
Miss NO - 8. oct. 2020
Som nybegynner innen stimulering av anus, var jeg veldig nervøs da jeg bestilte denne. Nervøsiteten forsvant ganske fort, da jeg fikk kjenne på det myke materialet og kjenne på den. Med en liten topp-kule og en større bund-kule gir den mulighet for å starte veldig rolig ut, noe som både er pirrende og viktig. Vibrasjonene i den tilhørende bullet-vibrator er kraftige og sender deilige vibrasjoner hele veien ut på spissen av pluggen. Bulletvibratoren kan tas ut av pluggen og fungerer derfor også som en vanlig bulletvibrator.
Vidunderlig leketøy!
Sören - 22. feb. 2016
Søker du analstimulering med eller uten partner så kan jeg anbefale dette leketøyet. Partneren kommer over i kveld, så...
0
Liten, men kraftig
Kia - 17. jul. 2018
Det er et godt og stųysvakt produkt som ikke faller ut. Den er imidlertid ikke like kraftig når den er satt inn.
0
Orgasmer garantert
Hjul - 26. feb. 2018
Kvaliteten er topp Vibratorene er kraftige, men litt stųyende, dog er det ikke verst i forhold til hvor kraftig den er Vibrasjonene fųles ikke like sterke når den er inne.
0
Tommel opp
Sissi - 10. may. 2021
Det er fint. Veldig fin og akkurat passe stųrrelse. Jeg var bekymret for at den skulle skli ut, men den forblir på plass. Det eneste "negative" er at det fųles litt klųnete der vibratoren sitter. Du får fųlelsen av at den ikke er helt inne fordi den ikke når inn mellom baken, selv om den sitter akkurat som den skal sitte. Men det er bare en vane
0
En ny favoritt
B - 24. mar. 2020
Vibrasjonene var bedre enn jeg forventet fordi vibrasjonene er spredd utover. Fantastisk fint med andre stimuli samtidig. En ny favoritt. Perfekt stųrrelse på den også for en som er ny på anallek
0
Verdt å anbefale
Anonymous - 11. jun. 2020
Det jeg spesielt liker med dette leketøyet er at vibe kan fjernes og rengjøring er relativt enkelt. Vibrasjonene er - i det minste for en nybegynner i anuslek - fine og sterke. Jeg liker også veldig godt utformingen av leketøyet, som gir mulighet for både oppvarming og relativt sterke opplevelser. Jeg vil imidlertid kritisere det faktum at det er vanskelig å justere vibrasjonene når leketøyet er i bruk, og en mer skånsom vibrasjon kunne vært fint.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ok plugi, virkelig god stemning
Anonymous - 6. sep. 2021
Som en plug-in er det ikke noe galt med produktet, men heller ikke noe spesielt, en morsom grunnleggende app som er enkel å bruke. Jeg ble overrasket over den svært effektive og gode bullet vibe, et pluss at den kan brukes separat!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
peppermynte
Anonymous - 11. may. 2021
Kanskje egnet for første gangs rumpeeksperimenter. Hvis du har brukt andre før, er dette produktet bare for grøtaktig. Vibrasjonen er egentlig ikke merkbar i det hele tatt fordi produktet vibrerer utenfor rumpa.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Enkel å bruke Small Vibra
Anonymous - 11. may. 2021
Pinnen er av god kvalitet og solid struktur, fast, men passe myk. Vibrasjonen føles litt lettere, men virker slitesterk, og som en bonus kan den tas av og brukes alene (ellers sitter den godt fast). Knappen er kanskje litt mer tungvint å bruke, spesielt i aksjon, så et lite minus der. Stiften er også enkel å sette inn så lenge du bruker glidebryteren, noe som ikke var noe problem i det hele tatt. Det er 4 forskjellige vibrasjonsmønstre og en standard vibrasjon med 3 forskjellige hastigheter (mønstrene har ikke justerbar hastighet). Som nybegynner vil jeg si at intensiteten er ok. Batteriet ser ut til å holde godt. Produktet kom med ett batteri, og reservebatterier finnes også, men kanskje ikke i dagligvarebutikken.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful