Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Screaming O OWow Vibrerende Penisring var 1

Screaming O OWow Vibrerende Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Owow er en myk penisring med en liten bullet vibrator.   Plasser ringen på roten av penisen. Under samleie vil hun kunne føle de intense vibrasjonene rundt klitorisen hennes. Når ringen strammer rundt penisen hans, vil han få en stivere og mer langvarig ereksjon.   Det er mulig å fjerne vibratoren og bruke ringen som en vanlig penisring.   Nyt ringen i dusjen! Den er 100% vanntett.   For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel med penisringen.   Bruker 3 x LR44 batterier (inkludert).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
vibrerende penisring
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra produkt til prisen og den indre diameteren er fleksibel nok. jeg anbefaler.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Svært fornøyd
Anonymous - 1. may. 2015
Både jeg og partneren min er veldig fornøyd med dette produktet. Kan virkelig garantere denne penisringen til andre. Gir fantastiske orgasmer. et veldig godt kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Superdeilig produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet gir en fantastisk sengeopplevelse. Den er utrolig enkel å ta på, og den strammer på alle de riktige stedene. Produktet er av utrolig god kvalitet og veldig lett å rengjøre etter bruk. Den stimulerer både menn og kvinner veldig godt. For å si det rett ut, kvinnen får virkelig gode store orgasmer når den brukes riktig :-). Definitivt et produkt vi anbefaler hvis du vil gjøre det lille ekstra i sengen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Penisringen til glede for ham og henne
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne penisringen er et godt kjøp. Den er utrolig lett å rengjøre og enkel å ta av og på. Den gir en veldig fin følelse for både ham og henne under lek. Vibratoren har tre hastigheter og passer derfor til ulike følsomheter. Det er også et godt leketøy hvis du "bare" vil onanere. Gir henne en deilig orgasme og får mannen til å komme ekstra hardt. Et virkelig godt og anbefalelsesverdig kjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful