TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Screaming O

Screaming O produserer morsomt og effektivt sexleketøy til konkurransedyktige priser. Merket har mottatt en rekke prestisjeetunge priser som blant annet “"Toy Manufacturer Of The Year", "Best Sex Toy Brand" og "Innovation in Adult".

Screaming O - morsomt og nybegynnervennlig sexleketøy i lommestørrelse

Hva er Screaming O?

Screaming O er et prisvinnende, amerikansk merke som har spesialisert seg på orgasmisk sexleketøy til kvinner og menn - single såvel som par. Merket står bak noen av markedets mest solgte produkter. De fargerike og morsomme nytelsesproduktene er enkle i bruk, effektive og fås i mindre størrelser som gjør det mulig å ta de med i kofferten på ferien eller i håndvesken på helgeturen. Produktenes funksjonelle design gjør at de kan benyttes av både erfarne leketøysentusiaster og nybegynnere. Produktene er dessuten laget av kvalitetsmaterialer som testes på et uavhengig laboratorium og som sikrer at de ikke inneholder skadelige stoffer. Med Screaming O kan du, med andre ord, alltid være sikker på at du får det beste av det beste. Enten du er på utkikk etter et “verktøy” som kan gjøre soveromslekene mer spennende eller du vil skjemme bort partneren din med et leketøy som kan nytes alene, finner du det perfekte produktet i merkets sortiment. Siden merket ble opprettet i 2005 har de hatt en uhøytidelig og moderne tilgang til sexleketøy. Deres filosofi går ut på at de vil være nytenkende i forhold til hvordan single og par kan få mer nytelsesfull sex, og ha det morsomt imens.

Frekk solo-sex med leketøy

Er du mann og synes at onanistundene dine mangler det lille ekstra? Da er Screaming Os pensiring RingO Rangler Cannonball kanskje akkurat det du trenger. Penisringen gir deg en fyldigere og hardere reisning samtidig som den øker sensitiviteten i skaftet ditt. Ringen plasseres enkelt ved roten av penis under onanering. Du kan også bruke ringen under samleie så du holder ut litt lenger. Hvis du heller vil ha en penisring med litt mer futt i, kan du prøve Screaming O PrimO som kiler penisen din med sine innebygde vibrasjoner. Til kvinner som tar hånd om sin egen nytelse er den leppestift-formede klitorisvibratoren My Secret et utmerket valg. Dens praktiske design gjør at du enkelt kan ta den med deg i veska uten at den tiltrekker seg unødvendig oppmerksomhet, og er perfekt til spontane onaneringsøkter når du er på farten. En av merkets bestselgere er den vibrerende trusen Panty Vibe som du eller partneren din enkelt kan styre ved hjelp av den praktiske fjernkontrollen. Ta på deg trusen når du skal en tur med byen med venninnene og la deg forføre av de pirrende vibrasjonene som vil gi deg orgasme på orgasme.

Til pirrende parleker

Men hva med sexleketøy som begge kan få glede av? Det har selvfølgelig Screaming O også et stort utvalg av, som du se lengre opp på siden. Dere kan for eksempel ta den vibrerende penisringen Screaming O OWow med dere i sengen og kjenne de herlige vibrasjonene sammen. Bulletvibratoren, som sitter i toppen av penisringen, sender kraftige vibrasjoner gjennom hans penis og stimulerer samtidig hennes klitoris. Penisringen sørger dessuten for at han kan holde ut i lengre perioder av gangen, så dere kan nyte hverandres selskap akkurat så lenge dere vil. Hvis dere er mer opptatt av oralsex, er det tungevibratoren LingO dere skal ha. Vibratoren festes enkelt til den ene partnerens tunge og forvandler dermed oralsexen til en orgasmisk slikkefest. Den rillete overflaten gir dessuten munnsexen en ekstra nytelsesdimensjon. Dersom dere vil slå to fluer i én smekk og få enda mer nytelse for pengene, er den kombinerte penisring- og fingervibratoren CombO det rette valget for dere. Med den separate bulletvibratoren kan dere både få en vibrerende penisring og en fingervibrator ved å enten montere den på ringen eller på fingerhylsen. Demed kan dere bytte på hvor dere vil kjenne vibrasjonene - alt etter hvor det føles best den dagen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful