Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Screaming O RingO Penisring 3 Stk. var 1

Oversikt

Den populære Screaming O RingO penisringen fås nå i en smart 3 pack, for enda større nytelse. Pakken inneholder to penisringer i forskjellige størrelser og tykkelser, samt en ring som både kan brukes rundt penis og pungen. Når RingO er på plass hjelper den med å holde på blodet i penisen, slik at du får en hardere og mere fyldig ereksjon og samtidig blir det lettere å kontrollere utløsningen din.

Slik bruker du RingO Penisring:

Velg ringen som passer best i størrelsen og før den ned over penis, slik at den sitter ved penisroten. Brug gjerne et vannbasert glidemiddel, før du setter på ringen, for å gjøre det enklere å få den på plass. Ønsker du å bruke den store ringen, rundt penisen og pungen samtidig, anbefaler vi at du setter ringen på før ereksjon, da det vil bli enklere å sette på ringen.

Screaming O RingO Penisring 3 Pack er laget i et fleksibel gelé materiale. Ringene er ideelle til både onani og samleie. 

Mål: Den store ringen har en innvendig diameter på 4,3 cm og en utvendig diameter på 5,7 cm. 

Den mellomste ringen har en innvendig diameter på 2,1 cm og en utvendig diameter på 4,5 cm. 

Den lille ringen har en innvendig diameter på 1,8 cm og en utvendig diameter på 3,18 cm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flotte ringer
SJ - 29. apr. 2021
Definitivt noen av mine favoritter, dog litt på den stramme siden (de to små), men liker du det, så er de helt perfekte ... Som med andre Screaming O-ringer går de dessverre ganske fort i stykker. Vęr oppmerksom på at de kun tåler vannbaserte produkter.
0
Gode penisringer
Jųrn - 24. jan. 2018
takk for et super produkt, jeg er 70 år og har fått tilbake sexlivet mitt takket vęre dine gode og komfortable penisringer, både store og små utgjųr en enorm forskjell. en stor takk
0
Fint produkt
Marco - 31. jul. 2017
Super levering og kom i tide, Sinful kan klart anbefales men det skal sies at de 2 mindre ringene er VELDIG små og jeg får derfor ikke plass i dem. Den store ringen er utrolig stor men passer faktisk perfekt rundt penis og testikler samtidig, materialet er veldig gummiaktig og er derfor veldig vanskelig å få av igjen hvis du har hår der nede, men hvis ikke er det et fint produkt og den store ringen er veldig behagelig ;-) kan anbefales
0
stor nytelse
Kg - 24. jul. 2017
Forlenger nytelsen, sterk ring til penis gir en svulmende og fin effekt. Stor ring til pung og penis, god passform.
0
Penisring
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet er veldig dårlig, det går i stykker i sømmen. Jeg bestilte 1 av dem, den gikk i stykker, jeg klaget og fikk en ny, og den ødela et dekk med en gang.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
De beste dekkene jeg har prøvd.
Anonymous - 13. mar. 2024
Dekkene er laget av fleksibelt materiale og er enkle å ta av og på. Jeg har ikke merket noen slitasje på dekkene, og de har ikke føltes som om de kunne gå i stykker når de tas av, slik enkelte dekk i andre materialer gjør. Harder-dekket er veldig stramt, og jeg har brukt det minst, da jeg ofte mister følelsen med det etter avfyring og grepet er veldig fast. Dette er det første settet jeg har kjøpt der hver ring har vært i riktig størrelse for meg. Jeg har ikke funnet noe å klage på ennå :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det fungerer!
Anonymous - 13. mar. 2024
Penisringer av høy kvalitet! Materialet er behagelig å ta på og har et komfortabelt grep. Ingen problemer med innsetting eller fjerning. Bra at det er forskjellige stivheter/størrelser i pakken. Kan anbefales på det varmeste :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Favorittdekk
Anonymous - 3. feb. 2018
Veldig gode penisringer. Ikke for løs, dvs. tettsittende og ikke for fleksibel til ekstremer, så kompresjonen er ganske sterk. Anbefales!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Tre musketerer
Anonymous - 9. oct. 2018
Virkelig gode dekk av høy kvalitet, som passer både for nybegynnere og de som har trent i lengre tid. Materialet er behagelig, og du kan teste utholdenheten din med forskjellige dekkstørrelser.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
RINGO penisringer
Anonymous - 12. nov. 2018
Takk for et godt produkt var behagelig å ta på og passer for hele spekteret et godt kjøp jeg anbefaler
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Screaming O RingO Penisring 3 Stk.

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful