Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sex & Mischief Paddle med Nagler var 1

Oversikt

Sex & Mischief Paddle Med Nagler er perfekt til eksperimentering av spanking, for første gang. Den er perfekt til deg som liker mildere smekk. Den svarte paddlen har to forskjellige sider, alt etter hvilken følelse du ønsker. Den ene siden er glatt og lager en høy lyd, når den streffer huden. Den andre siden har små nagler, som gir en annerledes følelse mot huden. Naglene er 2 mm høye og med stumpe spisser, som gir en litt hardere og pirrende følelse. Naglesiden gir en litt mere dempet lyd, enn den glatte siden. Vi anbefaler at dere avtaler et stopp-ord, før leken går i gang.  

MerkeSex & Mischief
Produkt vekt (g)89
Full lengde (cm)43
Bredde (cm)6.5
PrimærmaterialeVinyl
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13922
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd
Martin - 13. mar. 2022
Fin å bruke, kvaliteten ligger midt på 3. Men gir absolutt ønsket effekt :)
Ny favoritt
Zicriss - 28. oct. 2021
Jeg overrasket min mann med denne, prøvde den samme dag vi fikk den. Den kjentes godt og naglene laget merker. Anbefaler denne om du elsker smerte, man kan også spanke litt mildere for pirringen om man ikke vil ha merker. :P
Pirrende!
A&A - 24. apr. 2021
Jeg og kjęresten min hadde lett etter noe som kunne gi en bedre boost enn et belte og eventuelt en pisk, og vi gjorde det perfekte kjųpet. Denne paddlen er sexy, passer godt i hånden og den er såpass frekk at man kan kjenne den dagen etter også;) Man burde ikke vęre sart, den er nok ikke for nybegynnere, men vi er superfornųyde med den :)
0
Et ganske godt kjųp!
F og C. - 9. oct. 2014
Har gitt oss en (ekstra) optimal pirrende og god opplevelse, som til tider er kinky å ta med seg inn i sexleken. Absolutt verdt alle pengene! Anbefales på det sterkeste for andre par :)
0
egnet for nybegynnere
skinnmonster - 12. feb. 2017
Som produktbeskrivelsen sier, er den egnet for spirende piskeentusiaster. Likevel forventet jeg at naglene skulle vęre skarpere. Materialet er slitesterkt og fųles godt både mot hånden og den utsatte huden. Den etterlater ingen riper eller blåmerker.
0
en god smerte
Lena - 23. aug. 2020
Min erfaring er at du i motsetning til enkelte andre pisker/paddles osv. kan levere (eller motta) både harde og mange slag uten at den behagelige smerten går over i ubehag. Perfekt for lengre ųkter. Det vil vęre noen blåmerker, men ingen som er for dype eller tar for lang tid å gro. Padlen ligger veldig godt i hånden min, men fyren min som har stųrre og sterkere hender fųlte at den ville vri seg når han delte ut slag. Jeg fųler imidlertid ingen stor forskjell mellom de to sidene, så naglene ser ut til å vęre hovedsakelig dekorative (som de i stor grad er)
0
Bra
Anonymous - 11. jul. 2023
Veldig bra. Bare ligger i hånden, vi bruker den på begge slik at vi har litt grunn på baken.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Padle med nagler
Anonymous - 11. jun. 2021
Meget god kvalitet, gir et bredt, mykt slag, anbefales på det sterkeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sex & Mischief Paddle med Nagler

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00kr 228,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful