Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sex & Mischief Pisk var 1

Oversikt

Leter du etter en stilig pisk, som ikke slår for hardt? Så er denne 76 cm lange pisken fra Sex & Mischief ideell.

Pisker består av en bundt med myke kunstskinn frynser, som er festet til et håndtak. Frynsene er myke, slik at den ikke kan slå spesielt hardt og pisken er derfor ideell for nybegynnere. I enden av håndtaket er det en snor, som dere kan bruke til å henge pisken i et belte eller på en knagg. Bruk pisken til deres bondageleker - f.eks som en del av forspillet. Pisken er en del av Sex & Mischiefs serie av begynner-bondage produkter, som er designet til dere som vil starte med eksperimentering av bondage. 

MerkeSex & Mischief
Produkt vekt (g)105
Full lengde (cm)76
PrimærmaterialeVinyl
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12957
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Digga pisken
Beathe - 23. dec. 2023
Digga pisken, trenger litt mer øvelse for å finne ut kor hardt eller lett det trengs. Veldig god å holde, prøvde den ut først i dag😉
Kinky
Fru. - 18. sep. 2014
Super god pisk/flogger for lite penger.. Etter å ha lest Fifty Shades Of Grey er jeg blitt veldig interessert i denne nye verdenen og måtte selvfųlgelig også prųve en pisk og valget falt på denne her. Etter å ha prųvd denne pisken kan det konstateres at den lever fullt opp til beskrivelsen av den. Pisken kan brukes til å gi et lite smekk til et godt smell som etterlater noen merker, men kun hvis du slår flere ganger. Alt i alt må du kjųpe denne pisken hvis du er nybegynner og vil eksperimentere med det kinky leketųyet fra f.eks. Fifty Shades-universet.
0
God nybegynnerpisk
Lene - 13. feb. 2013
Den er definitivt ikke altfor hard, så en VELDIG god pisk til nybegynnere. Jeg hadde dog håpet at den var litt mykere, i forhold til å kunne erte mykt opp og ned på kroppen, men det var min forventning. I forhold til beskrivelsen holder den fullt ut hva den lover. Veldig Grey, så hvis du er en fan, så er den helt riktig :-) Nyt
0
Fųrste pisk
Latin girl - 28. jan. 2013
Jeg ville veldig gjerne ha en pisk, men var veldig i tvil om hva jeg skulle velge !! Jeg valgte denne basert på en god beskrivelse. Den er helt perfekt for en nybegynnere som meg, den ligger godt i hånden, og du kan slå både lett og hard.
0
Kinky
Sųren - 14. sep. 2012
Frekk pisk, eller også kalt Flogger som nevnt i den populęre boken Fifty Shades. Måtte prųve om det var noe for meg og min kone ... Det beste kjųpet på lenge, og vi vil definitivt utforske denne verden litt mer. Kvaliteten lever opp til prisen!
0
En god pisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var fornøyd med bestillingen min. Ikke for liten, ikke for stor og ikke for sårende, fordi jeg var ute etter en myk pisk. Håndtaket er behagelig i hånden, og det er en stilig hengeløkke i enden av håndtaket. Vel verdt prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra, men stilken er av plast
Anonymous - 3. dec. 2023
Veldig bra og fine frynser. Føles bra og av god kvalitet til prisen. Av en eller annen grunn trodde jeg at håndtaket var av tre, men det er brun hardplast. Det er også bra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Morsom leke
Anonymous - 3. dec. 2023
Morsomt og enkelt å bruke
Maskinoversettelse fra sinful.se
Gud
Anonymous - 7. jul. 2023
Den gjør det den skal, og den er fantastisk! Den er litt lang i ledningene, men vi vurderer å kutte den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Slå deg på rumpa
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra for frekk lek.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sex & Mischief Pisk

kr 209,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful