Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Shunga Sjokolade Bodypaint 100 ml var 1

Oversikt

La de kreative evnene og søtsuget deres få spillerom med Shunga Sjokolade Bodypaint-settet. Settet inneholder myk og kremet bodypaint i tillegg til en pensel til påføring.

Mal et vakkert eller sensuelt motiv på din elsker eller skriv en frekk hilsen på din egen kropp som overraskelse til din partner.

Tips: Sjokolade Bodypaint er den PERFEKTE unnskyldningen til søt og lekker forførelse.

MerkeShunga
SmakSjokolade
SKU11850
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God smak og konsistens
AJ - 16. jan. 2024
Prøvde denne med partneren min, og vi var begge svært positivt overrasket. Smaker og føles akkurat som vanlig sjokoladesaus - kunne lett ha spist denne på vanlig iskrem, om det ikke hadde vært litt bortkastet bruk! Konsistensen er veldig fin, og renner litt, men ikke såpass at du ikke kan kontrollere det og sørge for at du kun får saus der du vil ha det. Penselen er den eneste bakdelen; den fungerer helt fint, men dersom du ikke rengjør den svært grundig etter bruk vil den bli noe hard når sausen tørker på/i penseldelen, og selve penselen er kun en tynn trepinne med skum på tuppen. Den er fremdeles brukbar for flere runder, men ikke nødvendigvis kjempedeilig. Jeg anbefaler eventuelt å investere i noen billige malepensler som kan vaskes litt mer ordentlig mellom bruk, eventuelt å sette frem en liten skål vann du kan skylle i. Generelt sett - sterk anbefaling! Kommer helt sikkert til å bestille mer når denne flasken er tom, men det er masse i den, så det vil nok ta sin tid. Om du vil utforske matlek eller bare å slikke søtsaker av huden til lekepartneren din (eller omvendt) og du liker sjokolade er denne kroppsmalingen absolutt et godt og trygt valg.
God service
Anonymous - 8. aug. 2013
Vi trengte en ekstra gave til et par som er utforskende, åpne og lekne. Sjokoladekroppsmaling var derfor det opplagte valget, men dessverre var det ikke tilgjengelig i butikkene, så vi begynte umiddelbart å lete på nettet. Det var da Sinful dukket opp med garantien om dag-til-dag-levering. Et kort besøk på en hyggelig og oversiktlig nettside, og kjøpet var i boks. Dagen etter ankom varen som lovet. Slutten på historien var at gavemottakerne syntes det var prikken over i-en i kurven med delikatesser. !!!!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Shunga Sjokolade Bodypaint 100 ml

Velg Smak:
Sjokolade
kr 169,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful