TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Shunga

Shunga er det japanske ordet for erotisk kunst. Det er kanskje derfor ikke så overraskende merket Shunga Erotic Art lager sensuelle nytelsesprodukter. Filosofien bak produktene er at erotikk er en kunstform og produktene kan derfor ses som en hyllest til menneskets seksualitet.

Shunga Erotic Art - sensuelle nytelsesprodukter for bedre sex

Historien om Shunga Erotic Art

Når man hører ordet “shunga” får man kanskje assosiasjoner til konkubiner, røkelse og kama sutra. Men historien om Shunga Erotic Arts starter et helt annet sted enn i det fjerne Østen. Faktisk begynner den på den motsatte siden av jordkloden. Merket ble nemlig grunnlagt i Montrèal, Canada i 2000 av Sylvain Séguin og Manon Vallée. Det kanadiske radarparet startet imidlertid sitt forretningseventyr allerede i 1988 da de besluttet seg for å stifte det luksuriøse kosmetikkmerket Eau Zone Oils & Fragrances. Merket fikk så stor suksess at paret etter 12 år ble enige om å lansere et nytt undermerke med særlig fokus på intime nytelsesprodukter. Paret arbeidet ut fra den filosofi om at erotikk er en kunst og produktene ble utviklet med et mål om å forene seksuell nytelse og kroppslig velvære. Dermed ble Shunga Erotic Art en realitet. Merkets produkter henvender seg primært til par som ønsker å utforske deres seksualitet og tilføre variasjon til sexlivet som kan ta intimiteten, sensualiteten og elskoven til nye høyder. Produktene er ideelle til dere som er nysgjerrige på hverandres og deres egne kropper, og som er villige til å gå på oppdagelse i seksualitetens vidunderlige nytelsesunivers.

Massasje og velvære

En fantastisk måte å komme enda tettere på hverandre er ved å prøve erotisk massasje som forspill. La dere bli tent av å kjærtegne hverandres kropper med den erotiske massasjeoljen fra Shunga som fås i tre dufter: jordbær/champagne, erotiske frukter og vanilje. Massasjeoljen er laget av kaldpressede oljer og er tilsatt pleiende E-vitamin som etterlater huden fløyelsmyk. Kyss hverandre på halsen, i nakken og på ørene før dere beveger dere langsomt nedover. Rett ekstra oppmerksomhet mot de erogene sonene som for eksempel brystene, rompeballene, innerlårene og nedre del av ryggraden. Dere kan også gjøre forspillet enda våtere med det erotiske Shunga Body Slide massasjesettet. Settet inneholder to typer massasjegeléer og et vanntett laken. Dermed kan dere gnikke og gnu på hverandre med opphissende bevegelser uten at sengetøyet blir vått. Velg mellom en romantisk duft av jordbær og champagne eller la dere forføre av østens mystikk med lukten av diverse eksotiske frukter.

Stimulerende kremer

Shunga Erotic Art spesialiserer seg ikke kun i å lage erotiske massasjeoljer og appetittvekkende geléer. Merkets sortiment inkluderer også stimulerende kremer av forskjellige slag som både kan brukes som seksuelle hjelpemidler hvis du har vanskelig for å oppnå orgasme, og til å øke sensitiviteten ytterligere i dine mest intime områder på kroppen. Med den stimulerende gelen Lotus Noir kan dere for eksempel oppleve mer intense orgasmer ved å øke følsomheten i klitoris og på kjønnsleppene hennes eller på hans penishode og skaft. Den økologiske og vannbaserte gelen øker blodsirkulasjonen og blodtilførselen til de intime stedene, og har en mildt avkjølende effekt på huden. Påfør et par dråper og merk hvordan kroppen responderer på din partners kjærlige berøringer. Dersom du er mer opptatt av å utforske G-punktsorgasmer burde du prøve Rain of Love G-punktskremen fra Shunga. Kremen får ditt G-punkt til å svulme opp slik at det blir lettere å finne og dermed stimulere. Massér kremen inn i vaginaens indre direkte på G-punktet og nyt den intense stimuleringen med en partner eller et sexleketøy. Drømmer dere derimot om romantisk elskov som varer hele natten er den stimulerende utsettelseskremen Shunga Dragon det riktige hjelpemiddelet for dere. Kremen motvirker tidlig sædavgang uten å legge en demper på sexlysten samtidig som kremen har en pirrende og skiftevis avkjølende og varmende effekt som gir en tilfredsstillende stimulering av penishodet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful