Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sportsheets 5 delt Hogtie Mansjettsett var 1

Oversikt

Dette populære bondagesettet gir dere uendelige mange muligheter.   Settet består av 4 mansjetter av høy kvalitet og en hog tie O-ring som mansjettene kan festes til.   Mansjettene er veldig myke og etterlater ikke merker på huden.   Kvaliteten på settet gjør det utmerket for hard lek.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Borrelås?
Tullejente - 24. nov. 2017
Ble først overasket over at det var borrelåsmansjetter. Kjæresten var derimot veldig fornøyd. Krokene virker veldig praktiske! Det er veldig lett å komme seg løs på få sekunder med hogtien da jeg når i borrelåsen. Det gjør det mindre kinky men bedre for nybegynnere, noe vi er. Tror ikke jeg hadde klart å rive meg løs med ren styrke og krokene gjør det lett å bli kreativ. Mansjettene er veldig myke og behagelige. Vi gleder oss til å prøve ut mer. :) Har mange ideer om andre måter å bruke det på allerede.
BH-sett
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette settet gir den ønskede effekten og er svært fleksibelt når det gjelder håndleddenes bredde. Det kan også brukes på små håndledd, slik at jenta ikke løsner. Settet kan brukes til mange forskjellige funksjoner. Mansjettene er behagelige å ha på seg. Det lever helt opp til forventningene mine. Virkelig rask og diskret levering.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Mye for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte de billige for å prøve, og de var faktisk litt bedre enn forventet. Hun likte det, og det vil ikke ta lang tid før vi går all-in med luksusversjonen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
En flott måte å utforske den mer kinky siden av sex på. Mansjettene er myke, fleksible og behagelige å ha på. Lukkingen er fast, men lett å åpne. Et flott produkt til prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ville sannsynligvis ha kjøpt bedre kvalitet
Anonymous - 5. nov. 2013
Ved første øyekast virker produktet ganske bra. Jeg vil imidlertid si at det er for lett å komme seg ut av, og jeg er redd det kan gi etter hvis hun virkelig vil ut. Hadde jeg visst det, hadde jeg kanskje investert penger i en dyrere/bedre/mer solid lignende pakkeløsning.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min overrasket meg med dette settet en kveld etter jobb, og for en hyggelig overraskelse det var. Vi hadde ikke prøvd å binde før, så det var fint å starte forsiktig med myke mansjetter.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Bra sett
Anonymous - 6. apr. 2013
Dette settet har den ønskede effekten og er svært fleksibelt i forhold til håndleddsbredden. Det kan også brukes på små håndledd, slik at kyllingen ikke slipper taket. Settet kan brukes til mange funksjoner. Mansjettene er behagelige å ha på. Det lever helt opp til forventningene mine. Virkelig rask og diskret levering
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Funksjonell og komfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Mansjettene er myke, funksjonelle og komfortable. De er skånsomme mot huden og etterlater ikke dype merker, slik tau kan gjøre. Kan brukes akkurat slik du vil ha dem. Du kan utelate O-ringkoblingen og bruke tau i stedet hvis du ikke ønsker at tauet skal være i direkte kontakt med huden. Partneren din eller deg selv har ikke lett for å unnslippe, så du kan nyte din kinky lek i fulle drag. Prisen er ikke så verst, ettersom håndjernene som er laget av lær, kan koste 100-300 DKK mer. God fornøyelse med det.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sportsheets 5 delt Hogtie Mansjettsett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful