Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sportsheets Bondage Sett til Sengen var 1

Sportsheets Bondage Sett til Sengen

kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sportsheets Bondage-sett til Sengen er for dere som ønsker å binde hverandre fast til sengen eller døren. La en av dere ta kontrollen og den andre bare overgi seg til den rene nytelse.

Settet består av 4 behagelige mansjetter, som kan brukes til å binde både hender og føtter. Det medfølger 4 stropper, som er beregnet til samles på en stropp, som går under sengen eller bak døren. Stroppene er 1,52 meter lange og er justerbare. Bondagesettet er produsert i slitesterkt nylon og tåler derfor litt av hvert.

MerkeSportsheets
Produkt vekt (g)360
Full lengde (cm)152
Bredde (cm)5.3
PrimærmaterialeNylon
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11076
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et fint produkt
En fyr - 16. dec. 2019
Som en nybegynner sammen med en som er erfaren innen dette så skjønte begge to at det var bra greier. Behagelig å ha på og for en som meg som ikke er helt inni lakk og lær på meg selv føltes disse ganske sexy også. Har ikke fått testet de kjempemasse ennå men både hun og jeg ble såpass fastspent at man ikke rakk frem til dit man ville samtidig som det ikke var så stramt at det gjorde vondt. Selv om jeg er ganske sikker på at man kan stramme de så det gjør vondt, om det er det man vil. Anbefales.
Fungerer perfekt!
M og M - 25. oct. 2020
Et helt komplett sett som er lett å finne fram når du har det liggende under madrassen. Det er lett å oppbevare når du ikke bruker settet og tar kun 2min, så er du helt fastspent. Mansjettene er veldig myke og komfortable - samtidig er de umulige å slippe unna på egenhånd.
0
Superfrekk og ikke for overveldende
Mr. - 20. dec. 2019
Dette settet lever virkelig opp til beskrivelsen. Lett å ha med seg, praktisk og diskret. Den kan perfekt kombineres med andre låseprodukter samt sanseleker og personlig har jeg blitt veldig glad i det! Så kan varmt anbefale dette til de som enten har en indre dominans som må slippes lųs, eller de som ųnsker å miste muligheten til kontroll. - og som et pluss ble pakken levert overraskende raskt.
0
Virker!
benny - 19. jan. 2018
fungerte etter hensikten
0
Super!
NellieNot - 14. oct. 2016
Og fungerer som det skal! Deilig. Sexy! Hjelper med å leve ut fantasier og dyrke dominans. Kan enkelt justeres for å passe til sengens stųrrelse. Pris ok, men bare 4 av 5 stjerner fordi det er litt dårlig kvalitet. Du får det du betaler for. Selv om jeg synes DKK 399 er ganske mye for noe som kunne ha kostet litt mindre.
0
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Det tok litt tid å få settet under sengen, men når det først var på plass, var det akkurat det vi håpet på. Håndledds- og ankelmansjettene sitter godt og føles behagelige mot huden. Stroppene er enkle å stramme og løsne. Et veldig bra produkt
Maskinoversettelse fra sinful.se
Superdeilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten og jeg valgte dette produktet fordi vi av og til er for late til å bruke tau og/eller bondage-tape. Det er et godt produkt som føles mykt og behagelig rundt håndledd og ankler. Hvis du legger det under overmadrassen og ikke helt inn under sengen, kan det være lett å rive i stykker slik at overmadrassen bare blir dratt med. Men hvis du finner en løsning på dette, er det et 10/10-produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt når du vil
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg og kjæresten min har investert i dette superkule settet fra Sportsheets. Det kule med settet er at vi har det festet til sengen hele tiden, så når vi er i humør for litt annerledes kinky sex, har vi det lett tilgjengelig. Fordelen er at vi kan "gjemme" stroppene under overmadrassen, og når vi vil, kan vi enkelt finne stroppene. Jeg kan bare anbefale dette settet i god kvalitet med myke, men slitesterke avtagbare mansjetter.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful