Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sportsheets Bondage Wrap Tape var 1

Oversikt

Med denne Bondage Wrap Tape, fra Sportsheets, kan dere enkelt og hurtig binde hverandre fast, uten smerter. Tapen er ideell til deres forførende bindeleker og gir en ny vri på sexlivet. Tapen er selvklistrende, men klistrer seg ikke fast til hår, hud eller tøy. Den kan brukes gjentatte ganger og kan ikke rives fra hverandre. Taperullen kan strekke seg opp til 6,85 meter og har derfor mange muligheter til forførernde lek. Bruk f.eks. tapen til å feste hender og føtter sammen, eller bruk den som et blindfold eller gag. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Effektivt
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet ligner veldig på latex bondage tape, men dette produktet er ikke fullt så behagelig å bruke som latex tape, hovedsakelig på grunn av materialet. Lateksbåndet er rett og slett litt "finere" på en måte. Men ta ikke feil av mulighetene eller effektiviteten til dette produktet, for det er et produkt som lett kan forvandle en koselig stund til en lang og intensiv bondage-økt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ok, slem
Anonymous - 13. mar. 2024
Hadde sett en bondagefilm hvor de brukte det som gag, men syntes ikke det fungerte helt til det formålet. Vi bruker det som bind for øynene, og det er dette produktet veldig bra til. Sammenlignet med lateksbåndet svetter du ikke under det, og det kan være stramt hvis det er slik du liker det. Definitivt et godt produkt å prøve
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sportsheets Bondage Wrap Tape

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful