Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sportsheets Soft Cuffs Nybegynner var 1

Oversikt

Disse myke mansjettene fra Sportsheets er perfekte for nybegynnere som ønsker å eksperimentere med bondage for første gang.   De er fremstilt av et mykt materiale og er meget komfortable å bruke.   Mansjettene er dekket med borrelås for enkel lukking. Det er påsatt en metallring på mansjettene, som du kan låse sammen med en medfølgende krok.

Mansjettene kan brukes både til håndledd og ankler.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sannsynligvis det beste kjøpet jeg har gjort!
Anonymous - 13. mar. 2024
Lett å feste til både ankler og ankler og sitter der de skal! Litt synd at det kun følger med en karabinkrok slik at man ikke kan feste begge i ringer uten å kjøpe en ekstra karabinkrok. God kvalitet, behagelig, fleksibel, sitter som støpt! Et godt kjøp! Hvis du vil feste partneren din, kjøp disse og noen meter tau!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet er superfint og mykt. Mansjettene er veldig behagelige uansett hvordan du beveger deg i dem. Hvis du har veldig smale håndledd, er det vanskelig å få dem strukket stramt, men ellers er disse perfekte for oss nybegynnere.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Mye for pengene, god kvalitet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Både kjæresten min og jeg er positivt overrasket over produktet. Vi er ikke så gamle begge to, men vi har vært sammen lenge. Vi kjøpte dem for å sprite opp litt, men som sagt er vi ikke så gamle, så vi var veldig usikre på hvordan det skulle gå. Det viste seg å være en fantastisk opplevelse! De er veldig komfortable, enkle å bruke og gir mye for pengene. Den eneste ulempen vi synes de har, er at det er veldig kort mellom spennene. Men alt i alt er de fantastiske. Spesielt for nybegynnere :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God valuta for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
De er fine og myke, de kan strammes i forskjellige størrelser, noe som kan bidra til å gjøre det skånsomt eller litt røft! Kvaliteten ser ut til å være veldig bra, i hvert fall til prisen! De brukes jevnlig i forspill, under og også etter, der hun egentlig ikke kan gjøre noe. Anbefaler dem absolutt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Myke mansjetter
Anonymous - 9. nov. 2013
Disse mansjettene er perfekte for en 'ny' bondage-utforsker, da de er milde og silkemyke på håndleddene. Hadde imidlertid ønsket meg en ekstra karabinkrok. På grunn av karabinkrokene kan de enkelt brukes og kombineres med mange andre morsomme ting. :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Den eneste ulempen er at den medfølgende karabinkroken rett og slett ikke var god nok. Den ble kastet i søpla etter første gangs bruk. Årsaken var at den var vanskelig å åpne og lukke og generelt av dårlig kvalitet. Vi byttet den ut med en av krokene fra sengestroppene vi også kjøpte her, vi bruker dem uansett sammen. Bortsett fra det har den vært en fornøyelse å bruke. De er myke, behagelige og tåler en god del drag og flåing. Samtidig gir borrelåsfestet nybegynneren en følelse av trygghet, ettersom du enkelt kan ta dem av selv hvis det hele plutselig blir for mye.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
et godt sted å begynne
Anonymous - 4. nov. 2014
Kan bare anbefale disse mansjettene, myke og behagelige å ha på seg selv i lengre perioder. Lett å ta av og på, noe som gir deg en følelse av sikkerhet, spesielt hvis du ikke har mye erfaring med denne typen produkter. Kan deles slik at brukeren kan festes på forskjellige steder - bare fantasien setter grenser.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flotte håndjern for nybegynnere
Anonymous - 8. nov. 2014
Vi er veldig fornøyde, materialet er litt dårligere enn vi trodde, men for prisen er det veldig bra. Vi kan absolutt anbefale den til andre, den er veldig fin å ha på seg og enkel å bruke hvis du vil overraske kjæresten din.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sportsheets Soft Cuffs Nybegynner

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful