Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sportsheets Adjustable Tether Straps var 1

Oversikt

Disse Stropper med Krok, fra Sportsheets, gir mange muligheter for binding av partneren din, eller deg selv. Bruk f.eks. stroppene sammen med et par håndledds mansjetter og ha en forførende aften. Stroppene er laget av slitesterkt nylon og er 122 cm lange. Det er karabinkroker i endene, som gjør at de enkelt kan festes til f.eks. mansjetter. Stroppene er justerbare i lengden. 

MerkeSportsheets
Produkt vekt (g)111
Full lengde (cm)122
PrimærmaterialePolypropylen
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12358
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig beleilig
Senor B - 16. jul. 2019
Helt enig i vurderingen til M, og kan bare legge til at lųse stropper gir mer frihet. Fantasien setter grenser, ikke produktet. Også lettere å flytte på og rydde vekk.
0
En verden av muligheter
M - 10. oct. 2018
Disse stroppene gir rikelig mulighet for feste. De praktiske karabinkrokene i begge ender gjųr at de enkelt kan festes til forskjellige ting, f.eks. mansjetter, eller hvis du ųnsker mer lengde, kan kroken nå rundt selve stroppen. Stroppen er laget av varmt materiale og tåler å bli dratt på. Det er enkelt å justere lengden, noe som kan gjųres kontinuerlig mens partneren din er fastspent for å finne den perfekte lengden. Uten tvil vil disse bringe mye glede til sexlivet vårt. Kjųpte 2 pakker (4 stropper totalt) så det er til både armer og ben.
0
Glatt og enkelt
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig enkel å bruke, ingen dikkedarer, bare fest og stram. Stroppene ser ut til å holde godt med litt hardere trekk. Karabinkrokene er imidlertid noe små og føles som det svake leddet i produktet. Jeg skulle også gjerne sett at karabinkrokene var festet til D-ringer i stedet for O-ringene de er festet til. Dels av estetiske grunner, men også fordi det ser ut som om O-ringene vil føre til unødvendig slitasje på stroppene. Men det vil tiden vise. Så langt er jeg i hvert fall fornøyd med kjøpet mitt, som jeg allerede har hatt både nytte og glede av.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Sportsheets Adjustable Tether Straps

kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful