Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine 2.0 var 1

Oversikt

Gi onanistundene dine en overhaling med Suck-O-Mats nye og oppgraderte blowjobmaskin: Suck-O-Mat 2.0 Fjernstyrt Blowjobmaskin.

Maskinens motor har 100% mer kraft og styrke enn sin forgjengers. Nyt den håndfrie stimuleringen og dens fantastiske sugeevne, som gir deg opp til 200 sugende impulser i minuttet.

Maskinen har 9 gir, hvorav det første giret har 6 hastigheter, som du selv kan styre med den trådløse fjernkontrollen. De resterende åtte girene har uforutsigelige mønstre som gir deg en utrolig realitisk og deilig opplevelse.

Du kan til enhver tid endre hastigheten på mønstrene, hvilket er praktisk når du vil ha raske orgasmer. Den nye hylsen gir deg dessuten ekstra stimulering med sine pirrende knopper.

Suck-O-Mat 2.0 Fjernstyrt Blowjobmaskin har et elegant design med LED-speedometer og kobles til en stikkontakt for uavbrutt lek.

Med maskinen følger det med en fjernkontroll, et biladapter og et 20 ml Just Glide glidemiddel.

MerkeSuck-O-Mat
Produkt vekt (g)3250
InkludertEU-adapter, Adapter
Full lengde (cm)15.9
Indre dybde (cm)11
Indre diameter (cm)2.5
Elastisk indre diameterJa
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), Europlugg
Vibrasjonshastigher30
PrimærmaterialeTPE
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Italiensk, Spansk, Polsk, Dansk, Russisk, Tysk , Fransk, Nederlandsk
SKU22369
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
4/5
Anon - 23. dec. 2020
Maskinen i seg selv virker helt fint. Litt kort innvendig hylse. Men er ellers fornøyd.
Ulykken ųdela maskinen!!! Hva kan du gjųre?
Ole - 1. jun. 2021
Pluggen fra maskinens slange til sugekoppen er laget av hardplast og knekker lett i maskinens innsats. Det skjedde med meg. Vel, mye penger bortkastet. Sinful kan ikke skaffe en reservedel. Tenk tenke? Vel, pluggen er den samme i begge ender. Hvis du snur pluggen og monterer slangen på den ųdelagte enden av pluggen, kan den andre enden av pluggen settes inn i maskinen som fųr!!! (Bare husk å fjerne stubben der inne fųrst) og VOILA! MASKINEN FUNGERER IGJEN.
0
Dyr, men spennende ny, kraftig maskin
Ole - 1. feb. 2021
Maskinen lever opp til beskrivelsen fra Dennis. Men jeg har vanskelig for å finne ut hvordan jeg skal bruke fjernkontrollen, slik at jeg kan oppleve det som er lovet om produktet. Det gjųr opplevelsen dårligere, og jeg velger å bruke de andre gode maskinene jeg har. På toppen av det, billigere maskiner. Jeg synes ikke det er lett å bytte fra et nivå til et annet (f.eks. 3 til 4), eller å få satt opp hastigheten på et program, f.eks. P3 eller P5. Det frustrerer meg og ųdelegger opplevelsen. Jeg angrer på at jeg brukte så mye penger på en maskin som ikke resulterer i velvęre.
0
Ikke bra for meg...
Thomas - 27. jan. 2021
Denne maskinen er ikke riktig for meg. Alene kan den egentlig ikke få meg over kanten, men den kan få meg nęr. Jeg må virkelig vęre superskrudd, pluss ha audio/visuell stimulering fųr det gjųr noe for meg ... og selv da kan det lett ta en time. Det suger veldig bra, men det er ikke nok bevegelse og fart i det hele tatt, selv når du lųper i hųyeste innstilling. Jeg er nok bare for herdet til å få mest mulig ut av det. Det kan i det hele tatt ikke måle seg med en sulten og leken kvinne som kan sakene sine. Det må imidlertid sies at når det endelig lykkes, er orgasmene fantastiske og intense. På den annen side er den rimelig enkel å bruke og rengjųre. Man må imidlertid vęre klar over at man må eksperimentere litt med å finne riktig mengde glidemiddel. For lite gir selvsagt det motsatte av nytelse, og for mye reduserer friksjonen så mye at det blir vanskelig å kjenne annet enn suget. Ulike ermer med forskjellige teksturer kan utgjųre en forskjell, og en medfųlgende varmestang vil også ųke produktverdien. Alt i alt synes jeg personlig ikke det er verdt pengene, da det for meg egentlig ikke gjųr det det skal kunne. Men det kan sikkert vęre ganske utmerket for folk som er litt mer sensitive.
0
Endelig en oppgradering som spiller
Dennis - 6. may. 2020
Som eier av den fųrste generasjonen suck-o-mat, må jeg si at dette produktet nå er veldig nęrt perfekt. 1. gen. hadde problemer med å holde seg til penis, kanskje fordi hylsen var laget av et litt for mykt materiale som gjorde at sliren sprettede av en gang i blant. Dette kombinert med den ikke så kraftige 1. gen-motoren gjorde at den ikke satt stabilt. 1 gen. motoren hadde også stųy på maks innstilling - noe som ikke er så bra hvis det var en diskret solotur du var ute etter. Den nye 2.0-motoren er mye roligere og kraftigere. Den ble sittende under hele prųveturen. Faktisk var den akkurat kraftig nok, hvor du med glede kan få en mykere opplevelse, ved å kjųpe reservehylsen som er tilgjengelig for gen 1. (Jeg tror det er ca 250 kr.). Den nye motoren og de nye programmene fungerer veldig bra. Både med det nye og det gamle ermet. Det er en morsom leke, spesielt fordi du kan "kjųre uten hender". Fjernkontrollen fungerer som den skal og den nye motoren virker mye mer gjennomtenkt og gir minimalt med stųy. Bruk den både til solospill, men også til bondagelek med partneren, hvor begge parter kan få noe ut av stykket (Tease og fornektelse). Nå trenger firmaet Suck-o-mat bare å sette ut en av de nyere (litt fastere) hylsene på markedet som reserve, dersom man skulle vęre uheldig å bruke originalen. Nyt!
0
Dick tease...
Hr. Flare - 21. may. 2021
Meget solidt produkt med hųj kvalitet og relativt stųjsvagt, hvilket er godt. De tilfęldige gearmųnstre fungerer bedst, men det bliver et meget langt drilleri, der kan vęre lidt tręttende, selvom det er rart. Jeg tror, de virker bedre på dem, der kommer hurtigt... Jeg męrker det ikke rigtig, og intet af niveauet passer mig 100%. Hvis de billigere varianter er svagere og kraftigere, bųr du bestemt investere i denne, men for mig var det lidt spild.
0
Nær den ekte varen
Anonymous - 13. mar. 2024
Gir variert og stimulerende nytelse. Kan om ønskelig begynne med penisflacid. Selv da opprettholdes vakuumet og fungerer som påstått. Ikke billig, men virkelig verdi.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
En fantastisk melkemaskin
Anonymous - 13. mar. 2024
Dyrt, men en flott maskin som melker sjelen sammen med den. God følelse og mange interessante tannhjul. Enkel å bruke og lett å rengjøre. Mye smøremiddel og mye glede
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Superkult!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvd ca. 30 forskjellige enheter som varierer i pris fra 20 til 300. Det er overraskende at den dyreste er den billigste! Selv på de maksimale innstillingene føles dette ikke som noe! Det er tydelig at designet handler 100% om utseende, uten oppmerksomhet på funksjon. Det første forsøket var en skuffelse, etter det andre forsøket var det klart at det rette stedet for denne er i søpla!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Helt ok, men kunne vært bedre med et annet omslag.
Anonymous - 13. mar. 2024
Pumpen ser ut til å være av høy kvalitet, men slangene og hylsen kunne vært bedre. Slangene er steinharde og løsner lett fra hylsen. Tenker på å modifisere en tenga-hylse og bruke den i stedet. Da det er betydelig mer behagelig. Går bra å kjøre håndfri hvis du beholder undertøyet på, ellers vil det gli av. Svært stillegående sammenlignet med andre lignende produkter. Ikke noe du gjemmer i nattbordet. Tar litt plass i klesskapet.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine 2.0

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 3 395,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful