TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Svakom Siime Plus Intimkamera med Vibrator var 1

Svakom Siime Plus Intimkamera med Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Siime Plus Intimkamera med Vibrator fra Svakom er et vibrerende endoskop som pirrer hennes indre med deilige vibrasjoner, samtidig som du får et frekt innblikk i hvordan begeistringen sprer seg i hennes myke og oppstemte indre.

Siime har nemlig et 1-megapixel kamera som lar deg se opp i hennes vagina. Du kan dermed følge med fra første rad når orgasmen ruller innover henne og musklene trekker seg sammen i det forløsende klimakset.

Kameraet fungerer også som en klassisk vibrator. Med hele 5 forskjellige vibrasjonsprogrammer og 5 ulike hastigheter, kan hun pirres akkurat som hun vil. I tillegg har Siime et intelligent program kalt "S-mode" som imiterer den seksuelle opplevelsen helt fra forspillet til orgasmen med varierende vibrasjoner.

Intimkameraet er laget av kvalitetssilikon som føles deilig mykt mot ditt indre. Kameraet er dessuten vanntett og vibratorfunksjonen kan brukes uten å kobles til en smarttelefon eller PC.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful