TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Svakom

SVAKOM produserer delikat og innovativt sexleketøy med miljøet i tankene. Du kan derfor nyte deres produkter med god samvittighet. Merket lager leketøy til både menn og kvinner, og mange av produktene kan nytes av begge parter under forspill og samleie.

Svakom - prisvinnende, intelligent sexleketøy

Historien om Svakom

Har du hørt om den amerikanske bedriften Svakom før? Hvis ikke, får du fortellingen om deres suksesseventyr her.

Historien starter i USA i 2009 da den amerikanske designeren David Yu bestemte seg for å revolusjonere sexleketøysbransjen. Han ville gjøre det enklere for kvinner å stimulere seg selv og oppnå nytelse med sofistikert, erotisk leketøy. Yu var nemlig overbevist om at seksuell tilfredsstillelse kunne gjøres smartere og mer målrettet ved hjelp av teknologi.

Men hvordan skulle det perfekte sexleketøy se ut? Og hvilke funksjoner skulle det ha for å gi maksimal nytelse? Det måtte David Yu undersøke før han overhodet kunne påbegynne designprosessen, og derfor besluttet han seg for å spørre dem det faktisk handlet om, nemlig kvinnene.

Etter å ha intervjuet en stor gruppe kvinner om deres opplevelser og preferanser i forhold til selvtilfredsstillelse, gikk David i gang med å utvikle og teste, og deretter ta stilling til tilbakemeldingen han fikk. Han fortsatte med å gå gjennom denne prosessen inntil han fant det han lette etter. Og dermed var Svakom et faktum.

Nytelse på en smart måte

David Yu kalte sin teknologiske oppfinnelse for Intelligent Mode. Intelligent Mode skulle, som en del av opplevelsen med et Svakom-sexleketøy, fungere som en slags forførelse eller forspill ved hjelp av en langsom, intens pulsering som etterlignet fasene av opphisselse man vanligvis går i gjennom under samleie.

Yus unike oppfinnelse gjorde at Svakom raskt slo i gjennom og fikk etablert seg som et merke av ypperste klasse i sexleketøysbransjen. De følgende årene vokste bedriften med rekordhastighet og i dag eksporterer Svakom sine innovative produkter til over 70 land rundt om i verden.

Bare i løpet av de tre siste årene har firmaet vunnet utallige prestisjefylte priser som blant annet RED DOT awards, Golden Pin Design Awards, Erofame, IF og AEE. I tillegg har Svakom vært nominert til prisen som Worldwide Premium Female Sex Toy Brand hele tre ganger.

Selvom Intelligent Mode kanskje var merkets inngangsbillett til markedet, var Yus oppfinnelse bare begynnelsen. Det er som om Svakoms suksess ingen ende vil ta. Og det er jo ikke så rart når merket er såpass kreative i sin tilgang til innebygde, teknologiske funksjoner i deres erotiske produkter.

Frekk teknologi bak Svakom

Intelligent Mode er nemlig ikke den eneste oppfinnelsen Svakom står bak. En annen, nytenkende egenskap merket har tilføyet til sine produkter - og her snakker vi blant annet om deres Adonis Rabbitvibrator til innvendig stimulering - er en unik varmefunksjon som kan gi leketøyet kroppstemperatur med ett enkelt trykk.

Og som om ikke det var nok, så har Svakom også utviklet en særlig frekk teknologi med deres Siime vibrator som kan gi deg et unikt innblikk i din partners anatomi - og nytelse. Siime er utviklet til analstimulering og den endoskopi-lignende vibratoren er utstyrt med et innebygd kamera og lys som gjør deg i stand til å følge din partners muskelsammentrekninger og klimaks. Mer intimt blir det ikke.

Hvis dere heller foretrekker sexleketøy som er mindre komplisert - men fremdeles smart - er et leketøy som for eksempel den fjernstyrte penisringen Winni kanskje deres nye favoritt. Penisringen gjør det lettere å bevare hans ereksjon lenger samtidig som begge parter får glede av de pirrende vibrasjonene. Fjernkontrollen gjør det dessuten enkelt å styre vibrasjonene slik at dere kan skreddersy stimuleringen til nettopp deres ønsker og behov.

Uansett hvilket sexleketøy dere velger, vil dere ikke angre på at det er et av Svakoms innovative produkter.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful