Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sybian Sex Maskin var 1

Sybian Sex Maskin

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sybian er en ultimativ sexmaskin, som stimulerer deg med sine kraftige stimuleringer hver gang du bruker den. Sybian har blitt kjent over hele verden for nettopp sin effektivitet og har blitt brukt i mange erotiske filmer. Sexmaskinen Sybian består av en motor som er innbygget i en halvsylinder, som du setter deg på etter at du først har festet det ønskede tilbehøret. Sybian leveres med både dildoer og analplugger, som enkelt kan skiftes ut etter din smak. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel, slik at de forskjellige tilbehørene blir enda mere behagelige å innføre og opplevelsen vil bli enda deiligere.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jøss, jøss, jøss!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sybian er det ultimate sexleketøyet. Både alene og som par. Det er helt fantastisk å sitte og styre hastigheten mens partneren din sitter på klovnen. Den har orgasmegaranti for både henne og ham. Og et godt tips til når kvinnen bruker den. Bruk håndklær, for den kan bli skikkelig våt. Som par har vi aldri opplevd noe lignende. Det har aldri føltes så tilfredsstillende før. Og hvis du liker anal stimulering som mann, har du definitivt de mest fantastiske analorgasmer i vente.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful