Sexmaskiner

Har du noensinne prøvd en sexmaskin? Her finner du vårt utvalg av forskjellige maskiner. Noen kan justeres, andre transporteres og mange av dem kan både nytes av menn og kvinner. En sexmaskin gir mange nye muligheter for spennende lek.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Cowgirl (1)
Doc Johnson (1)
F-Machine (7)
Fantasy for Her (2)
Handy (1)
Hismith (9)
Kink by Doc Johnson (1)
Kokos (1)
LoveBotz (18)
Master Series (2)
Mister B (1)
NMC (1)
Shockspot (5)
Suck-O-Mat (2)
ToyJoy (1)
You2Toys (3)
Vis alle
Vis alle 58 produkter
Du har sett 42 av 58 produkter
Vis flere

Sexmaskiner for et morsommere sexliv

Bring sexlivet til et nytt nivå med en sexmaskin

Sexmaskiner er en fantastisk oppfinnelse. Takket være dem, er det mulig å oppleve sex på en helt ny måte, hvor det ikke bare handler om normalt samleie eller onani. Med en sexmaskin, kan dere nyte frekke, pirrende stunder med hverandre på en helt ny og annerledes måte. Det kan være dere tidligere har gitt dere i kast med forskjellige typer sexleketøy til par. Det har sikkert også både vært gøy og utfordrende, men nå er dere kanskje klare til å ta det ett skritt videre og virkelig oppleve noe nytt i sexlivet.
Med en frekk sexmaskin kan dere få en pirrende fellesopplevelse, som vil være annerledes enn dere noensinne har prøvd. Her i kategorien kan dere finne et stort og variert utvalg forskjellige maskiner, som alle har det til felles at de kan ta sexlivet deres til et helt nytt nivå.

Eksperimenter med sex

Å introdusere en sexmaskin til sexlivet, kan bety at dere kan begynne å eksperimentere enda mer med sex. Flere av maskinene er nemlig laget for at både ham og hun vil få stor nytelse av å bruke maskinene. Det finnes flere varianter som er laget spesifikt til penetrering, uansett om det er snakk om vaginal eller anal penetrering. Dermed kan dere begge være med i den frekke leken.
Noen av sexmaskinene har også en trådløs fjernbetjening som gjør det mulig for den ene parten å nyte godt av stimuleringen fra den frekke maskinen, samtidig med at den andre parten kan få lov til å styre stimuleringen ved hjelp av fjernbetjeningen. Dette kan det også være en stor nytelse i, fordi man vet at det er opp til en selv hvor mye nytelse den andre parten skal ha lov til å få. Bruk det som en del av en frekk dominans, hvis dere liker denne typen seksuelle leker.

En maskin som kan gi en vill opplevelse for dere begge

I tillegg til de ulike maskinene, som er opplagt å bruke til frekk parlek, finner dere naturligvis også en rekke ulike maskiner her i kategorien, som kan brukes til sololek for både ham og henne. Til henne finnes det flere dildomaskiner som virkelig kan gi deg en ordentlig omgang med stempelbevegelser som kan få henne til å komme igjen og igjen, når hun merker den store dildoen bevege seg inne i henne, uten at hun selv kan kontrollere det.
Til ham finnes det forskjellige “melkemaskiner”, som kan brukes til å gi noe som minner om en blowjob i verdensklasse. Det er selvfølgelig ikke en maskin som nødvendigvis kun kan brukes når man er alene. Den vil fungere minst like godt som en del av en dominanslek, hvor hun får lov til å overta kontrollen over hvor mye han skal ha lov til å nyte den pirrende stimuleringen fra lufttrykkmaskinen, som i til slutt vil sende ham til den ultimative ekstase. Mulighetene er mange med en frekk sexmaskin, og det er kun fantasien som setter grensen for hvilke frekke leker dere vil eksperimentere med.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no