Sexmaskin

Har du noensinne prøvd en sexmaskin? Her finner du vårt utvalg av forskjellige maskiner. Noen kan justeres, andre transporteres og mange av dem kan både nytes av menn og kvinner. En sexmaskin gir mange nye muligheter for spennende lek.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Cowgirl (1)
F-Machine (7)
Fantasy for Her (2)
Fetish Fantasy (2)
Handy (1)
Hismith (7)
Kink by Doc Johnson (1)
LoveBotz (16)
Master Series (1)
Milker (1)
NMC (1)
Shockspot (5)
Suck-O-Mat (3)
ToyJoy (2)
Wand Essentials (1)
You2Toys (5)
Vis alle 61 produkter
Du har sett 42 av 61 produkter
Vis flere

Sexmaskin - for et morsommere sexliv

Hva er en sexmaskin?

En sexmaskin er akkurat det som det høres ut som: en maskin som simulerer sex. Du kan altså nyte følelsen av samleie uten at det er en fysisk partner tilstede. Med en sexmaskin kan du dessuten styre bevegelsene helt som du vil, så du får mest mulig nytelse og kan gi deg selv eksplosive orgasmer. Men i motsetning til andre sexleketøy som krever manuelt arbeid fra din side gjør maskinen all jobben for deg, så du bare kan lene deg tilbake og nyte. Den kan altså løfte onanistundene dine til helt nye høyder.

En sexmaskin kan derimot også benyttes av par som ønsker å piffe opp sexlivet. Kanskje du drømmer om å se partneren din bli penterert av en annen, men ikke har lyst til å involvere en tredje person? Eller kanskje dere ønsker å eksperimentere med dobbel penetrering? Da er en sexmaskin perfekt for dere. Den gir dere mange nye lekemuligheter og er dessuten opplagt for par i langdistanseforhold da den kan brukes som en erstatning for partneren når han eller hun er borte. Med et fjernstyrt sexleketøy, som for eksempel en appstyrt maskin, kan dere i tillegg styre hverandres opplevelser, slik at begge kan ta del i de erotiske eksperimentene.

Bruk en sex maskin til å eksperimentere med sex

Med en sex maskin kan du eksperimentere med sex uten å ha en partner tilstede. Hvis du vil prøve noen nye posisjoner eller lurer på hvordan det føles å bli penetrert av et velutstyrt skaft, men ikke har tilgang på en partner som kan innfri dine ønsker, er en sex maskin altså et ypperlig verktøy. Det finnes mange forskjellige slags maskiner og de kan alt fra å penetrere til å gi blowjobs og handjobs. Mange produkter har også flere funksjoner og egner seg dermed godt til deg som vil eksperimentere med sex på flere måter.

Du kan også bruke en sex maskin til å nyte andre former for stimuli som en partner kun kan gi deg ved å bruke sexleketøy. Hvis du for eksempel kunne tenke deg å bli stimulert med vibrasjoner mot klitoris samtidig som du blir penetrert, kan en sex maskin gjøre begge deler samtidig. Vil du derimot ha gleden av å både være mottaker og giver, bør du se etter et produkt som både penetrerer og lar deg penetrere. Et slikt multiverktøy kan også nytes av begge parter i et heterofilt eller homofilt forhold, enten hver for seg eller i fellesskap.

Sexmaskiner til ham og henne

Hvis du allerede har tatt en titt på sortimentet her på siden, har du nok lagt merke til at vi både har sexmaskiner til menn og kvinner. Til menn kan vi blant annet tilby blowjob simulator og onanihylse produkter som gjør onaniopplevelsen enda mer realistiske og avslappende. Vi har også produkter som både gir blowjobs, handjobs og penetrerer analt, alt etter hvilket tilbehør de er utstyrt med. En sexmaskin til menn gjør det altså mulig å variere mellom forskjellige former for stimuli, så man ikke får den samme opplevelsen hver gang.

Til kvinner kan man blant annet få sex maskiner som vibrerer og støter, ofte i form av en dildomaskin. De kan også gi dobbel penetrering hvis man elsker følelsen av å være med to menn samtidig, eller liker å variere mellom anal og vaginal penetrering. Enkelte modeller er dessuten utstyrt med benker, liggeunderlag og bukker som gjør det mulig å innta forskjellige posisjoner, enten du vil prøve deg på doggy style, cowgirl eller noe helt annet. De gjør det også mer komfortabelt å nyte penetreringen fordi du slipper å hvile kroppen mot gulvet. En sexmaskin til kvinner er altså ideell til eksperimentering med forskjellige sexstillinger og ulike former for stimuli.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no