TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexmaskin

Uansett om du liker stille og rolig eller hard og intens sex vil onanistundene dine garantert få et løft med en av våre sexmaskiner. Vi har noe for enhver smak og ethvert behov, enten du er på utkikk etter en sexmaskin som kan justeres, transporteres eller både støte og suge.

Sexmaskin - for et morsommere sexliv

Hva er en sexmaskin?

En sexmaskin er akkurat det som det høres ut som: en maskin som simulerer sex. Du kan altså nyte følelsen av samleie uten at det er en fysisk partner tilstede. Med en sexmaskin kan du dessuten styre bevegelsene helt som du vil, så du får mest mulig nytelse og kan gi deg selv eksplosive orgasmer. Men i motsetning til andre sexleketøy, som krever litt manuelt arbeid, gjør maskinen all jobben for deg, så du bare kan lene deg tilbake og nyte. Den kan altså løfte onanistundene dine til helt nye høyder.

En sexmaskin kan derimot også benyttes av par som ønsker å piffe opp sexlivet. Kanskje du drømmer om å se partneren din bli penetrert av en annen, men har ikke lyst til å involvere en tredje person? Eller kanskje dere ønsker å eksperimentere med dobbel penetrasjon? Da er en sex maskin perfekt for dere. Den gir dere mange nye lekemuligheter og er dessuten opplagt for par i langdistanseforhold da den kan brukes som en erstatning for partneren når han eller hun er borte.

Med et fjernstyrt sexleketøy, som for eksempel en appstyrt maskin, kan dere i tillegg styre hverandres opplevelser, slik at begge kan ta del i de erotiske eksperimentene.

Bruk en sex maskin til å eksperimentere med sex

Sexmaskiner fås i mange varianter og størrelser, og kan alt fra å penetrere (vaginalt, analt eller begge deler) til å gi blowjobs og handjobds. Mange produkter har også mer enn én funksjon og er dermed egnet for de som ønsker å eksperimentere med sex på flere forskjellige måter.

En dildomaskin lar deg for eksempel eksperimentere med penetrering uten en partner til stede. Hvis du ønsker å prøve noen nye stillinger eller du er nysgjerrig på hvordan det føles å bli penetrert av en velutstyrt stake, men ikke har en partner tilgjengelig som kan oppfylle ønsket ditt, er en dildomaskin derfor et utmerket verktøy.

Du kan også bruke en sex maskin til å nyte andre former for stimuli som en partner kun kan gi deg ved å bruke sexleketøy. Hvis du for eksempel ønsker å bli stimulert med vibrasjoner mot klitoris mens du blir penetrert, kan du få en maskin som gjør begge deler samtidig. 

Hvis du derimot vil veksle mellom rollen som mottaker og giver, bør du se etter et produkt som både penetrerer og lar deg penetrere. Et slikt multiverktøy kan også nytes av begge parter i et heterofilt eller homofilt forhold, enten hver for seg eller i fellesskap.

Sexmaskiner til ham og henne

Hvis du allerede har tatt en titt på utvalget her på siden, har du sikkert lagt merke til at vi både tilbyr sexmaskiner til menn og kvinner. De fleste av disse produktene kan imidlertid benyttes av alle kjønn og uavhengig av seksuell orientering. Du vil derfor helt sikkert finne et produkt som passer til dine behov og preferanser - uansett hvordan du identifiserer deg selv.

Blant utvalget av mannlige sexmaskiner finner du produkter som blowjob simulatorer og masturbatorer som gjør onaniopplevelsen enda mer realistisk og avslappende.

Vi har også produkter som både gir blowjobs, håndjobs og penetrerer analt, avhengig av hvilke tilbehør de er utstyrt med. En sexmaskin for menn gjør det dermed mulig å variere mellom ulike former for stimuli, slik at du får en ny opplevelse hver gang.

Hvis du leter etter en maskin for kvinner, har vi derimot en rekke støtende og vibrerende modeller, ofte i form av en dildomaskin. Du finner også produkter som gir dobbel penetrasjon hvis du elsker følelsen av å være med to menn samtidig, eller liker å variere mellom anal og vaginal penetrasjon.

Noen sexmaskiner for kvinner er også utstyrt med benker, matter og puter som gjør det mulig å eksperimentere med ulike stillinger, enten du vil prøve doggy style, cowgirl eller noe helt annet. De gjør også opplevelsen mer behagelig fordi du slipper å ligge på gulvet, lene deg mot veggen eller sitte i en ubehagelig stol.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful