Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
System JO Organic Økologisk Glidemiddel 240 ml var 1

System JO Organic Økologisk Glidemiddel 240 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med System JO Økologisk Glidemiddel får du og din partner den aller beste glidekremen, og masse av den. Med hele 240 ml vil dere ikke gå tomme med det første.

Uansett om du bruker den til sexleketøy, onani eller til samleie, så får du en enda mer glidende og nytelsesfull opplevelse i soveværelset.

Glidekremen har en forholdsvis fast konsistens som ikke flyter ut eller klumper seg, og klistrer seg ikke sammen. Den kan også brukes sammen med kondomer og alle typer sexleketøy.

System JO Organic er 100 % økologisk og fri for parabener, glyserin, petroleum og gluten. Det er dessuten den første glidekremen på markedet som har fått den økologiske miljøsertifiseringen USDA.

I 2016 ble System JO Organic kåret til å være den beste vannbaserte glidekremen, med 5 av 5 stjerner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt for sensitiv hud!
Mia - 31. may. 2019
Har lenge lett etter et glidemiddel som ikke svir eller gir andre reaksjoner. Dette er det første glidemiddelet jeg har prøvd som jeg ikke får noen som helst negative virkninger av! Helt super :D
Deilig og myk
Hr & Fru D. - 13. jun. 2018
Herlig konsistens og svært drøy i bruk. Den har en mild lukt av vaniljen, og mannen sier at den også smaker lett av det, noe som er deilig, da andre glidekremer ofte har en dårlig smake, og derfor ikke er så gode å bruke med oralsex. Med denne var det ikke noe problem. Vi er et ektepar i midt 30årene som har vært sammen i mer enn 20 år. Vi har et godt sexliv og prøver mange nye ting, fordi vi syns det er deilig med nye, spennende ting.
Min favoritt
Helene - 13. jun. 2018
Jeg har kjøpt denne store utgaven, fordi jeg bruker denne glidekremen så ofte jeg kan :) Konsistensen passer perfekt til meg og mitt leketøy, den er drøy i bruk og designet er så nice at den faktisk står på hylla på badet.
Behagelig lukt
Anonymous - 8. sep. 2017
Tørker ut for raskt, men virker som et godt valg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Velsmakende
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ble overrasket over fargen på produktet, som er brun. Lukten er søt og god. Smaken er behagelig. Nok grep og ikke behov for å tilsette mer. Ingen svie og lett å vaske av. Den brune fargen gikk også godt av i vask.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et godt valg
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt valg for noen som ikke liker ingredienslisten til "vanlige" smøremidler. Irriterte ikke slimhinnene, behagelig lukt. Kanskje ikke like effektiv som for eksempel et silikonbasert glidemiddel, men sannsynligvis det beste i sin klasse.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ganske sjokkerende
Anonymous - 13. mar. 2024
Motbydelig lukt og klebrighet til tross for påstander om det motsatte. Kastet i søpla etter testen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Uten klær
Anonymous - 13. mar. 2024
Behagelig, ikke-klebrig glidemiddel og en fin følelse for både meg og mannen min.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Som å onanere med sirup
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg tror det må ha vært noe alvorlig galt med produktet mitt.... Men jeg synes det er viktig at jeg skriver denne anmeldelsen selv om det er tilfelle. Hold dette produktet så langt unna sexet ditt som mulig. Min erfaring startet med å prøve å få smøremiddelet ut av flasken, noe som tok lang tid fordi det var veldig tykt og sirupaktig. Det luktet til og med sirup, men jeg trodde det var en del av den organiske sjarmen. Da jeg begynte å bruke glidemiddelet, fungerte det i noen sekunder, men etter en stund ble det veldig klissete og slett ikke glatt, litt som om jeg hadde kommet til å helle juice på meg selv. Jeg gikk rett i dusjen for å skylle av meg alt. Like før jeg gikk inn i dusjen, hadde det blitt så ille at glidemiddelet nå virket som lim, og hånden og penisen min klistret seg fast til alt de rørte ved. Det eneste gode jeg kan si om denne glidemiddelet er at det var lett å fjerne med vann. Hvis du leser dette, ikke kjøp denne glidemiddelet med mindre du skal bruke den til en sukkerkake.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Deilig og økologisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har brukt den noen ganger siden vi kjøpte den. Og den gode duften, rene komforten og sikre ytelsen gjør den til en flott opplevelse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful