TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

System JO

System JO er en prisvinnende, sertifisert økologisk produsent med mange forskjellige produkter innenfor alt fra glidemiddel, massasjeoljer, stimulerende kremer og delay kremer. Alle produktene er produsert i USA.

System JO - prisvinnende glidemidler og intimprodukter av høy kvalitet

Historien om System JO

Amerikanske System JO, som offisielt er et undermerke til United Consortium, har siden 2003 utviklet og distribuert seksuelle hjelpemidler til kunder og forhandlere rundt om i hele verden. Men historien om det amerikanske merket går faktisk helt tilbake til 1999. Da kontaktet en gruppe frustrerte leger i fellesskap United Consortium fordi de desperat manglet et middel som kunne hjelpe kvinner med tilbakevendende tørrhet i skjeden. United Consortium hadde på daværende tidspunkt eksistert i knapt tre tiårer som førende leverandør av helse- og sunnhetsprodukter til det globale markedet. Middelet som United Consortium kom opp med var et glidemiddel som var så silkemykt og effektivt at det øyeblikkelig ble populært blant både kvinner og menn - unge som gamle. United Consortium hadde oppfunnet et produkt som tidligere hadde manglet på markedet og som både kunne brukes av medisinske årsaker og til å forbedre opplevelsen i soverommet. Glidemiddelet ble markedsført under navnet System JO som ble starten på det populære merket. I dag ligger System JO i førersetet som det mestselgende merket på markedet innenfor glidemidler og intimpleieprodukter.

Glidemidler og orgasmekremer

Noen av System JOs bestselgende produkter er deres glidemidler. Deres popularitet skyldes først og fremst at merket utelukkende bruker ingredienser av høy kvalitet. Signaturproduktet deres er System JO Organic glidemiddel som er 100% økologisk og fri for både glyserin. Middelet er mildt og tyktflytende som gir det en ekstra langvarig glideevne samtidig som den hverken klistrer eller klumper seg sammen. I tillegg er glidemiddelet USDA-sertifisert som garanterer at produktet er økologisk. Hvis du (og partneren din) er på utkikk etter “crème de la crème” av glidemidler bør dere absolutt prøve et av merkets glidemidler som vi tør spå vil bli et fast inventar i nattbordsskuffen deretter. Et annet populært produkt er klitoriskremen Warm and Buzzy, som både kan brukes til forspill, oralsex og samleie. Den pirrende kremen virker stimulerende på klitoris og gjør henne mer følsom og mottakelig ovenfor kjærlige berøringer “der nede”. Klitoriskremen er et must have for enhver kvinne og vil bringe henne glede på soverommet.

Intimpleie med System JO

Foruten glidemidler og klitoriskremer tilbyr System JO en rekke andre intimpleieprodukter til både menn og kvinner. Intimsprayen Feminine Spray er for eksempel et godt alternativ til henne som tilbringer lange dager på kontoret, er fysisk aktiv i løpet av dagen eller bare liker tanken om å føle seg ren og velduftende nedentil. Sprayen er dessuten opplagt å anvende før man skal være intim med en partner. Feminine Spray består av planteekstrakter og dufter av mild sitrus og kamille som gir en oppfriskende følelse. Sprayen kan både brukes til de intime områdene og til resten av kroppen. Det finnes selvfølgelig også en velduftende utgave til ham. System JO Men So Fresh er en intimkrem til menn som beholder den friske følelsen mellom benene - selv på varme sommerdager (og sørger for at han alltid er parat til sex). Kremen inneholder ikke parfyme og kan i likhet med Feminine Spray anvendes på hele kroppen. I tillegg motvirker kremen irritasjon og rødme i skrittet som følge av friksjon. Dermed unngår selv de mest aktive sengekrabatene sår hud og behøver ikke la seg stoppe av ømme kjønnsdeler når lysten presser på som aller mest.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful