System JO

Siden 2003 har System JO laget noen av de beste glidemidlene og intimproduktene på markedet. Det amerikanske merket bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet i deres testvinnende produkter og tilbyr blant annet økologiske glidemidler som er blitt svært populære blant dagens forbrukere. I tillegg finner du en rekke intimprodukter som for eksempel klitoriskrem og massasjeolje som gjør dine seksuelle opplevelser enda mer sanserike og nytelsesfulle.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
System JO (22)
Vis alle 23 produkter

System JO - prisvinnende glidemidler og intimprodukter av høy kvalitet

Historien om System JO

Amerikanske System JO, som offisielt er et undermerke til United Consortium, har siden 2003 utviklet og distribuert seksuelle hjelpemidler til kunder og forhandlere rundt om i hele verden. Men historien om det amerikanske merket går faktisk helt tilbake til 1999. Da kontaktet en gruppe frustrerte leger i fellesskap United Consortium fordi de desperat manglet et middel som kunne hjelpe kvinner med tilbakevendende tørrhet i skjeden. United Consortium hadde på daværende tidspunkt eksistert i knapt tre tiårer som førende leverandør av helse- og sunnhetsprodukter til det globale markedet. Middelet som United Consortium kom opp med var et glidemiddel som var så silkemykt og effektivt at det øyeblikkelig ble populært blant både kvinner og menn - unge som gamle. United Consortium hadde oppfunnet et produkt som tidligere hadde manglet på markedet og som både kunne brukes av medisinske årsaker og til å forbedre opplevelsen i soverommet. Glidemiddelet ble markedsført under navnet System JO som ble starten på det populære merket. I dag ligger System JO i førersetet som det mestselgende merket på markedet innenfor glidemidler og intimpleieprodukter. 

Glidemidler og orgasmekremer

Noen av System JOs bestselgende produkter er deres glidemidler. Deres popularitet skyldes først og fremst at merket utelukkende bruker ingredienser av høyeste kvalitet. Signaturproduktet deres er System JO Organic glidemiddel som er 100% økologisk og fri for både glyserin, parabener og petroleum. Middelet er mildt og tyktflytende som gir det en ekstra langvarig glideevne samtidig som den hverken klistrer eller klumper seg sammen. I tillegg er glidemiddelet USDA-sertifisert som garanterer at produktet er økologisk. Hvis du (og partneren din) er på utkikk etter “crème de la crème” av glidemidler bør dere absolutt prøve et av merkets glidemidler som vi tør spå vil bli et fast inventar i nattbordsskuffen deretter. Et annet populært produkt er klitoriskremen Warm and Buzzy som også kun er laget av naturlige ingredienser og som både kan brukes til forspill, oralsex og samleie. Den pirrende kremen virker stimulerende på klitoris og gjør henne mer følsom og mottakelig ovenfor kjærlige berøringer “der nede”. Klitoriskremen er et must have for enhver kvinne og vil bringe henne glede og orgasmer i haugevis.

Intimpleie med System JO

Foruten glidemidler og klitoriskremer tilbyr System JO en rekke andre intimpleieprodukter til både menn og kvinner. Intimsprayen Feminine Spray er for eksempel et godt alternativ til henne som tilbringer lange dager på kontoret, er fysisk aktiv i løpet av dagen eller bare liker tanken om å føle seg ren og velduftende nedentil. Sprayen er dessuten opplagt å anvende før man skal være intim med en partner. Feminine Spray består av naturlige planteekstrakter og dufter av mild sitrus og kamille som gir en oppfriskende følelse. Sprayen kan både brukes til de intime områdene og til resten av kroppen. Det finnes selvfølgelig også en velduftende utgave til ham. System JO Men So Fresh er en intimkrem til menn som beholder den friske følelsen mellom benene - selv på varme sommerdager (og sørger for at han alltid er parat til sex). Kremen inneholder hverken parfyme, parabener eller aluminium, og kan i likhet med Feminine Spray anvendes på hele kroppen. I tillegg motvirker og eliminerer kremen irritasjon og rødme i skrittet som følge av friksjon. Dermed unngår selv de mest aktive sengekrabatene sår hud og behøver ikke la seg stoppe av ømme kjønnsdeler når lysten presser på som aller mest.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no