Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
System JO Tri Me Classics Glidemiddel-sett 3 x 30 ml var 1

System JO Tri Me Classics Glidemiddel-sett 3 x 30 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør deg klar for en trippel dose nytelse med System JO Tri Me Classics Glidemiddel-sett. Dette lekne gavesettet inneholder alt du trenger for en vill og eventyrlig kveld.

Først ut er JO H2O Classic, en vannbasert glidemiddel som er perfekt for å forsterke din naturlige glid. Den glir silkemykt og etterlater ingen klebrige rester, er leketøysvennlig, kondomkompatibel og enkel å rengjøre. Det er bare å påføre og starte leken for endeløs glatt moro!

Deretter kan du unne deg den luksuriøse JO All-In-One Massage Glide. Denne silikonbaserte formelen fungerer også som tatoveringsfremhever og hudkrem, noe som gjør den perfekt for sensuell massasje. Den silkemyke konsistensen gjør at man kommer langt med litt, noe som sikrer en uanstrengt helkroppsmassasje som etterlater deg avslappet og tilfreds.

Sist, men ikke minst, har vi JO Juicy Pineapple med naturlige smaksekstrakter som vil pirre smaksløkene dine og gi deg lyst på mer. Uten tilsatt sukker eller kunstige søtningsmidler er det dessuten et skyldfritt tilskudd til leken på soverommet.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful