Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
System JO Warm and Buzzy Klitoris Krem 10 ml var 1

System JO Warm and Buzzy Klitoris Krem 10 ml

kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du få de villeste orgasmene med System JO Warm and Buzzy Klitoris Krem.

Det vannbaserte lille vidunderet er som en vibrator i flytende form, laget på naturlige ingredienser. Den vil skiftevis varme og kjøle ned klitoris, så den bare summer av fryd. 

Den stimulerende kremen gjør din klitoris mer følsom for berøringer og øke din naturlige lyst. 

Påfør 1-2 dråper med Warm and Buzzy krem på klitoris 3-5 minutter innen forspill eller sex, og nyt den pirrende effekten i opp til 45 minutter. 

Innhold: 10 ml i diskre tube. Uten parabener eller hormoner.

MerkeSystem JO
Sub-brandFor Her
Produkt vekt (g)12
Volum (ml)10
IngredienserAqua, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aroma (Flavour), Phenoxyethanol, Polyacrylat-13, Cellulose Gum, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Dipropylene Glycol
GlidemiddelbaseOljebasert
Glidemiddel egenskaperStimulerende
FargeKlar
EgenskaperBruk ikke sammen med latekskondomer, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU18738
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefaler! Liten mengde tho, men verdt å prøve
Maia - 23. oct. 2021
Jeg likte dette produktet. Tidligere brukte jeg noe isende, men jeg ville ha noe varmerende, som denne kremen leverte. Den får klitten til å føle seg skikkelig varm som gjør meg opphisset på en annen måte. Jeg synes det var veldig altfor lite produkt for en 200-lapp, og jeg er ikke fornøyd med designet av en liten, glatt kork, mtp jeg må bruke lube for å få smurt konsistensen. De to punktene er hovedsakelig grunnen til at jeg trakk en stjerne. Men hadde denne fantes i en større flaske hadde jeg kjøpt denne igjen! Men for nå bruker jeg denne lille tuben for special occasions siden jeg må være veldig sparsom med den.
Bra
Sagittarius - 23. feb. 2021
Fungerte imidlertid ikke som jeg hadde håpet
0
Det er bra !
Rs - 26. dec. 2020
Ekstra krydder for en sexy kveld. Etter at det er smurt på blir det varmt, men det gjųr ikke vondt. Det skifter litt mellom varmt og kaldt som når du smųrer tigerbalsam på kroppen hvis du er sår. Det gir en helt annen fųlelse. ??
0
Bra supplement :)
Mina - 13. jan. 2019
Produktet gjųr det den lover. Det er veldig varmt når det påfųres og varer lenge, (noe som er bra) det kribler også litt og gir en buzzy effekt, men ikke så mye som jeg hadde håpet. Men det er veldig stimulerende, og under sex er det veldig hot med litt ekstra varme;) Produltet anbefales på det sterkeste.
0
Toppscorer...
Simone - 10. aug. 2018
Helt utrolig. Den har nå blitt en fast inventar i nattbordsskuffen .. Fųrste gang jeg tok den på tok det bare et ųyeblikk fųr rant nedover lårene mine. Den kan på et brųkdel av et sekund endre status fra "ingen lyst" til virkelig veldig mye lyst! Kan ikke annet enn å anbefale dette produktet på det varmeste.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful