Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Tantus Beginner Gag Ball var 1

Tantus Beginner Gag Ball

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 449,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tantus Beginner Gag Ball er en myk gag ball som gjør at den er komfortabel å bruke.   De avtagbare lærremmene gjør det enkelt å rense ballen og du kan dessuten gi den en omgang i oppvaskmaskinen.   Gag ball-en er laget av silikon og er derfor smak- og luktfri. Borrelåsen på lærremmene gjør at gag-en kan anvendes til de fleste hodestørrelser.

Sikkerhet og tillit er de grunnleggende prinsippene for BDSM-lek. Sjekk derfor værtrekningen underveis. Før dere går i gang skal dere bli enige om et ikke-verbalt stoppsignal, så dere kan leke sikkert og trygt.

Tantus Beginner Gag Ball er håndlaget i USA og er 100% ftalatfri.

 

MerkeTantus
Produkt vekt (g)86
Innførbar lengde (cm)5.5
Diameter (cm)4
Omkrets (cm)70
Elastisk omkretsJa
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Portugisisk
SKU10271
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin stor smokk for slaver; o)
K - 21. jan. 2013
Denne "nybegynner-gagen" er en god, stor smokk for å roe og trųste den lille slaven med; o) Lęrremmene sųrger for at den holder seg i slavens munn. En spesielt slem slave kan kanskje få smokken ut av munnen uten å bruke hendene, men de fleste vil nok foretrekke å holde den på plass og suge – ellers kan en maske lųse problemet. Du hadde kanskje ųnsket deg en litt mykere silikon og en litt stųrre bunnplate hvis du bruker den som en smokk – men som kneble for slaver som ikke er glad i store gagger eller godt voksne gummidildoer er den utmerket. Og det er alltid bra å kunne variere litt ; o)
0
Remmit
Sub - 9. jan. 2021
Borrelåsene på stroppene er overraskende små og det er derfor vanskelig å feste gagballen helt – og hodet mitt er heller ikke blant de minste. Men borrelåsen er sitter godt, så med litt håndarbeid kan du helt sikkert få den til å fungere. Jeg fikk en ball som hadde en liten sprekk. Ser ut som luftbobler i silikonet som har stivnet. Jeg vet ikke om jeg fikk en ball med en produktfeil, eller om det er rom for forbedring mtp kvalitet generelt. Men det betyr bare at teksturen er litt ujevn og det forstyrrer ikke bruken. Ballen fųles fin i munnen og ser bra ut, og jeg gir den 10/10.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful