Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Feeldoe More Strap-on Rød var 1

Oversikt

Feeldoe er en av de mest populære strap-ons og dette er en lengste strap-on dildoen fra Tantus.   Den er fremstilt av fleksibel kvalitetssilikon og utformet til å gi deg en håndfri opplevelse. Sett på dildoen og du er klar for å penetrere partneren din.   Fordelen med Tantus Feeldoe er den lille vibratoren som gir deg enda mer nytelse.   Det krever noe trening og sterk bekkenbunnsmuskulatur for å finne den rette teknikken.   For en optimal opplevelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med produktet.   Tantus Feeldoe er allergivennlig og helt luktfri. Den inneholder ikke ftalater eller latex.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mer og mer
Anonymous - 2. sep. 2020
Du får definitivt mer for pengene med denne. Vi har gradvis økt størrelsen på strap-ons, så Feeldoe More er et flott tillegg. Et godt smøremiddel er definitivt et must. Størrelsen gjør imidlertid at det kan være litt vanskelig å bruke den over lengre tid, men da supplerer vi med en sele.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den er stor og morsom
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har brukt den både som håndholdt dildo til henne, som liker den, men ikke vil ha den større, og til ham, der man må være i trening for å få anus til å "gripe" den. Fin vibratorfunksjon, men den går bare i én hastighet. Det kan bli litt slitsomt og den er litt høylytt, men det er en smakssak. Men konseptet er bra - det er flott at man slipper stroppene som må strammes i kampens hete og som kan være vanskelige å få til å sitte skikkelig. Det er et tilfelle av "one size fits all".
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Tantus Feeldoe More Strap-on Rød

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful