Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Realdoe Realistisk Strap-on var 1

Oversikt

Tantus Realdoe er en selvsittende strap-on dildo som har et realistisk utseende. Den er laget i mykt og fleksibelt silikon som gjør den meget behagelig i bruk. Den er spesielt designet for å kunne gi deg en håndfri opplevelse, slik at du slipper strap-on seler. Jo sterkere bekkenbunn du har, jo enklere er det å holde Realdoe oppe. Som et ekstra pluss har den en liten vibrator, som gir deg ekstra nytelse. Vibratoren kan tas ut av dildoen og brukes til forspill, f.eks. på klitoris. For at du skal få optimal nytelse anbefaler vi at dere samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

MerkeTantus
Produkt vekt (g)386
Full lengde (cm)18
Innførbar lengde (cm)17
Diameter (cm)4.3
Strømkilde3 x LR44/AG13 (Inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Portugisisk
SKU11666
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tantus Realdo
Cornelia - 4. may. 2019
Veldig lett å sette inn, fester seg til skjeden på grunn av den eggformede enden. Fint materiale. Hvis jeg sammenligner med kjęresten min sin penis, ser det veldig realistisk ut. Fin å ha på seg. Hvis mannen/kona klapper den, overfųres hver bevegelse direkte inn i skjeden nęr g-punktet. Flott å ha i bakhodet hvis jeg samtidig ser en erotisk strap-on-film. Perfekt som forspill. Hvis jeg vil tilfredsstille en annen jente så holder den seg på plass. Flott å også ha den store delen i dem. Formen er helt perfekt. Må prųves for de som liker strap-on/strap-less. Kjęresten min blir også kåt fordi han har fantasier om to lesbiske jenter .......
0
God kvalitet med stort potensial
Peggerskan - 23. jul. 2018
Dette produktet er av veldig god kvalitet og solid, vel verdt pengene. De store fordelene er at den er enkel å bruke uten problemer fordi den ikke trenger sele/lisser/belte. Den fųles solid av veldig god kvalitet, både myk og rimelig hard på samme tid. Den kan også skli ned i vesken hvis det er tid for en utflukt ; 0) Jeg har kun brukt den uten den medfųlgende vibratoren, noe som fungerer utmerket! Den stųrste fordelen er at den ikke krever strųm og selen passer til dusj/badekar/basseng osv =) Noen generell info er imidlertid at denne stųrrelsen kanskje ikke er for mannlige fųrstegangsmottakere, og husk å smųre smųre smųre GODT. Fra et kvinnelig synspunkt kan jeg si at den fųles flott å bruke. Det du som nybegynner derimot har lov til å trene på er at du passer på at den ikke sklir ut av seg selv på grunn av vekten. For å unngå dette kan du velge en passende stilling hvor du som jente kan holde bena ordentlig sammen. Eller du kan (stųtte) holde den om nųdvendig med én hånd. Fungerer bra også. Den er også enkel å trekke ut raskt slik at du kan bruke den til manuell betjening ... Så totalt sett et veldig bra og morsomt produkt med stort potensial og mange bruksområder! Men som alltid - ŲVELSE gjųr MESTER: 0)))
0
Vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å sette inn, akkurat passe stor, troverdig og naturlig for begge parter, gir behagelige orgasmer, sitter godt inne i kvinnen og når g-punktet når begge bruker den samtidig.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Tantus Realdoe Realistisk Strap-on

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 345,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful