Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium var 1

Oversikt

Utsmykk baken din med denne glamorøse analpluggen fra Tantus.

Analpluggen har deilige, runde former og blir gravis større jo lenger du fører den inn. Den myke, avrundede spissen gjør det første møtet med pluggen uanstrengt og behagelig, og når du er klar for en litt fyldigere følelse kan du la resten av pluggen få komme inn i varmen.

Den glatte overflaten på silikonpluggen vil gjøre turen inn i anus til en fornøyelse, og med litt vannbasert analglidemiddel sklir den lett på plass. Pluggen har en diameter på 5 cm på sitt bredeste og er dermed egnet til deg som har litt erfaring med analstimulering fra før. Enden på pluggen gir deg et godt grep og sørger for at pluggen ikke forviller seg inn i ditt indre mens du leker.

Silikonmaterialet er helt kroppssikkert og kan enkelt vaskes med vann og mild såpe eller antibakteriell sexleketøysrens for optimal hygiene.

Eksperttips! Anallek er fantastisk på egen hånd, men pluggen kan også brukes under samleie. Kroppens bevegelser gjør at pluggen gnir seg deilig mot ditt indre og den ekstra stimuleringen kan føre til ekstra kraftfulle orgasmer. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget fornøyd!
Morostumpen - 12. mar. 2021
Veldig fin plugg om du ønsker å komme fort igang, har planer om å gå videre til større leketøy, eller om du rett og slett bare vil gå med den inne. Severin er enkel å føre inn og er takket være den myke silikonen også veldig fleksibel. For nybegynnere kan det komme brått på når den største kulen sklir inn, men det går fort over når den får sitte inne litt. Håndtaket passer behagelig imellom skinkene, og det ingen fare for at pluggen sklir for langt inn. For erfarne brukere derimot, kan det hende man fort går lei, da denne modellen ikke føles like stor eller intens som den hardere versjonen. Silikonen trekker til seg hår og støv som en magnet, men er heldigvis lett å vaske av. Pluggen kommer dessuten med en hendig plastpose om kan lukkes igjen. Alt i alt en VELDIG god analplugg for nybegynnere som vil prøve noe større, eller til viderekomne som vil ha noe lett å starte med.
Tantus Severin Super Soft Copper Medium analplugg i kobber
Anonymous - 12. may. 2022
Myk og behagelig. Kan brukes over lengre tid uten problemer. Kan bare anbefales til middels erfarne brukere.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Tantus Severin Super Soft Analplugg Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful