Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Silk Large var 1

Oversikt

Tantus Silk Large er fleksibel og bøyelig. Tantus Silk Large er perfekt til deg som ønsker en glatt dildo, med en realistisk størrelse, til enten vaginalt eller analt bruk. For å få optimal nytelse anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Tantus Silk Large er: allergivenlig, luktfri, bøyelig, kan kokes og blir fort kroppsvarm. Dildoen er velegnet til å bruke sammen med en strap-on sele. Håndlaget i USA, 100% ftalat- og lateksfri.

MerkeTantus
Produkt vekt (g)195
Full lengde (cm)17.5
Innførbar lengde (cm)16
Diameter (cm)3.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Portugisisk
SKU11121
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God for strap-on moro
Gerd - 17. may. 2021
Passer godt hvis man føler på litt lyst for mer omkrets inne seg. Er litt bøyd så det går å vinkle den mot enten P, G eller A spotten, for mer nytelse. Selv om den ikke ser ut som sugerkopp så lager materialet nok sug av seg selv at det går å stikke den på veggen eller hvor en vil. Kvalitetsdildo.
Anbefalt
Emelie - 4. apr. 2021
Superdildo av god kvalitet i godt og trygt materiale som ikke lukter kjemikalier og ikke er porųst. Tantus er også et queer-vennlig og etisk merkevare. Anbefales sterkt.
0
UMmmm, TANTUS gir maks nytelse
Bi Al - 3. feb. 2014
Tantus Silk Silicone Dildo er enkel å bruke!. Det treffer og stimulerer prostata akkurat slik det skal. Jeg syntes det var BRA. Husk glidemiddel, jenter og gutter, den er litt stor.
0
Mykere varianter er vanskelig å finne.
Jay-Jay - 27. jan. 2016
Jeg ble overrasket over hvor glatt silikonen er og hvor lett den glir inn i rumpa! Men den har et tilbakeslag. Den er så glatt at den ikke fųles godt etter at den har kommet inn i deg, men den kan stikke dypt, så hvis du vil ha noe som strekker deg ut fųr noe stųrre, anbefaler jeg denne på det varmeste.
0
Oppmerksomhet tekstur
Anonymous - 13. mar. 2024
Utmerket pris, veldig god form, ingen glans så bedre anal komfort (personlig liker jeg ikke en uttalt glans for anal, en symmetrisk modell er mye mer behagelig) oppmerksomhet det er VELDIG BRED så for de mer erfarne. Det er 4 mm myk overflate, komfort ved innsetting. Det er ikke det glatteste på markedet, det er en liten fangst selv når den er smurt. Tantus 'lilla silikonkvalitet er jevnere enn de svarte modellene (jeg anbefaler ikke Tantus 'svarte modeller, som klistrer for mye). Jeg foretrakk Sportsheets Hux-modellen, som var mye jevnere.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Violet-modellen er bedre enn Black-modellen
Anonymous - 9. mar. 2023
Violet-modellen er glattere og derfor mer behagelig, mens Black griper litt selv når den er smurt. Litt myk 3 mm overflate, så ganske behagelig å sette inn. Ganske lett i forhold til størrelsen. Forsiktig: for erfarne brukere, da størrelsen er stor.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Tantus Silk Large

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful