Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Silk Medium var 1

Oversikt

Tantus Silk Medium er glatt, fleksibel og bøyelig. Tantus Silk Medium er perfekt til deg som ønsker en glatt dildo i medium størrelse, til enten vaginalt eller analt bruk. For å få optimal nytelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Tantus Silk Medium er: allergivenlig, luktfri, bøyelig, kan kokes og blir fort kroppsvarm. Dildoen er velegnet til å bruke sammen med en strap-on sele. Håndlaget i USA, 100% ftalat- og lateksfri.

MerkeTantus
Produkt vekt (g)104
Full lengde (cm)2.8
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)2.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Portugisisk
SKU11122
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitet og orgasme i samme
Maia - 15. sep. 2020
Sklir rett inn og rett ut, er bare herlig å ta hele lengden. Er nødt til å prøve den i large også! Bruker den i begge hull.. merket att ved første vask så løsnet det litt små gummi nupper av den men brukte også bare vanlig såpe. Gikk bra andre gangen. Veldig myk og glatt uten å være for bøyelig, Er bare perfekt til rumpa
Verdt sin vekt i gull
I - 2. jul. 2019
Denne dildoen er fantastisk! Den er fast inventar både til solosex og med en partner, og er enkel å bruke for begge. Fungerer godt til penetrering, g-spot-orgasmer og dobbelpenetrasjon. Tantus Silk Medium er helt glatt, og dermed ekstra passende for nybegynnere, sensitive eller som ønsker noe som sklir lett. Men jeg tror også at den vil fungere godt for de erfarne. Tantus' silikon er både fast nok til å holde formen, og samtidig myk nok til å være komfortabel. Vinkelen gjør at den treffer g-punktet godt. Siden den har en stor base, vil den også være trygg for anal bruk og kan brukes i strap-on. Den har god pris ift kvalitet. Silikon er et trygt materiale det er lett å rengjøre og holde hygienisk.
Veldig god dildo
Emelie - 27. mar. 2021
Produktet er laget av et fint materiale og er av god kvalitet. Tantus er også et queer-vennlig og etisk merkevare. Sterkt anbefalt
0
En god stimulus
KB - 11. nov. 2014
Tantus gir ikke orgasme, men men, det bidrar sterkt til anal stimulering og dermed muligheten til å bidra til nytelse. Formen på dildoen gjųr den ekstremt enkel å bruke, selv for de som skal prųve å eksperimentere med anallek for fųrste gang. Jeg vil absolutt anbefale at du bruker et vannbasert glidemiddel til dildoen, da går det som en lek :-). Materialet er sexy og fleksibelt, og lett å rengjųre. Jeg vil gjerne anbefale dette sexleketųyet til alle som har en fantasi om å prųve en “sandwich”, men uten en ekstra fyr i sengen.
0
Veldig bra, men man får snart lyst til å gå videre til noe annet.
Anonymous - 10. may. 2022
Denne dildoen annonseres som den perfekte måten å begynne med pegging på. Det kan jeg bekrefte! Når det er sagt, hadde jeg foretrukket at den var litt lengre ... den er en centimeter eller to for kort for prostataen min i de fleste stillinger. Den enkle formen er absolutt en fordel når man først er i gang, men jeg fikk raskt lyst til å prøve noe annet. Den moderate prisen på denne Tantus gjør imidlertid at jeg kan anbefale den uten forbehold.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Legg merke til at lilla og svart har ulik tekstur.
Anonymous - 3. oct. 2023
Den lilla teksturen er mye JEVNERE enn den svarte, selv om den svarte modellen er litt klissete. God symmetri - samme diameter hele veien, ingen årer, med en veldig svak, men gjennomtenkt krumning. Silikonen er fast, men ikke for hard, og den ytre delen er litt komprimerbar på 2 millimeter, noe som gjør den behagelig. Den er imidlertid ikke like myk som en dobbel tetthet. Den er lett, noe som er bra for et langvarig grep.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Dybdegående og høy kvalitet for nybegynnere
Anonymous - 2. dec. 2022
Jeg kjøpte Tantus etter anbefaling fra en venn, og den traff midt i blinken! Den er akkurat passe stor for en første anusdildo, men ikke for liten. Partneren min har knullet meg med den, og jeg er helt solgt. Tantus-silikonet er også i en klasse for seg selv.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Tantus Silk Medium

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful