Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Silk Small var 1

Oversikt

Tantus Silk Small er liten, fleksibel og bøyelig. Tantus Silk Small er perfekt til deg som ønsker en liten tynn dildo til enten vaginalt eller analt bruk. For å få optimal nytelse, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Tantus Silk Small er: allergivenlig, luktfri, bøyelig, kan kokes og blir fort kroppsvarm. Dildoen er velegnet til å bruke sammen med en strap-on sele. Håndlaget i USA, 100% ftalat- og lateksfri.

MerkeTantus
Produkt vekt (g)49
Full lengde (cm)11.4
Innførbar lengde (cm)10.5
Diameter (cm)1.9
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Portugisisk
SKU11117
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig god dildo, mest brukt til analåpningen
mathias baelum - 5. jun. 2017
kjųp, kjųp og kjųp. Det er viktig for alle, ikke bare meg. alle vennene mine sier også at det er bra bakfra.!! som dere ser, er det deilig å bli opphisset ;)) kh lollipop og bamsefar
0
God nybegynnerdildo
Lerke - 25. jan. 2017
Ok, så jeg har nettopp startet sexleketųy-eventyret mittog jeg valgte denne som min fųrste dildo. Den er lett å bruke, verken for tykk eller lang. Dildoen er enkel å rengjųre og lett å oppbevare. Hun er superfornųyd med den.
0
Absolutt verdt pengene!
Trunte - 29. aug. 2014
Flott liten ting, omkretsen er ikke mye stųrre enn en kvinnes tommel, så ikke skummelt. Lengden kunne lett vęrt kortere, men er ok. Det beviser - for meg - at det IKKE er stųrrelsen, men hvordan den er laget som er viktig. Den er myk og sexy, og samtidig jevn og fast – «konsistensen» minner mye om “the real thing”. Veldig lett å rengjųre under springen, da den ikke inneholder skjųter - kan til og med kokes i vann. Et lite minus er at sugekoppen glir veldig lett av, hvis den i det hele tatt sitter fast. Likevel vil jeg absolutt anbefale denne som en god venn - eller flere;)
0
God nybegynner
Asbjųrn - 11. oct. 2012
Dette produktet er laget av et solid, fleksibelt materiale som gjųr produktet enkelt å bruke. Den fungerer utmerket for å trene anal smidighet, og den ligner ikke på en penis, noe som taler til sin fordel hvis man ikke liker at den skal ligne en penis. Den er ikke veldig stor, og gir ikke så mye annet enn en sjanse til å venne seg til fųlelsen av anal penetrasjon, dersom man ųnsker å lęre dette, men ikke har erfaring med det på forhånd.
0
Medium, se opp for den svarte modellen
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpt i svart, perfekt størrelse, perfekt fleksibilitet (den er ganske myk og fast, du kan vri den, men den holder formen), teksturen er den eneste ulempen: Vær forsiktig med den svarte modellen, materialet er glatt og grovt på samme tid, det stikker litt når det settes inn i begynnelsen, men blir ubehagelig etter en stund (jeg er veldig følsom). Det ser ut til at den lilla modellen er mye jevnere enn den svarte i henhold til internettkommentarer, men jeg har ikke prøvd den lilla.
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Tantus Silk Small

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful