Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus Strap-on Bend Over Begynnersett var 1

Oversikt

Bend Over Begynner Sett fra Tantus er et strap-on sett, som er perfekt til dere som ønsker å eksperimentere med strap-on for første gang. Settet består av to dildoer, en liten og en i medium størrelse, en strap-on sele og en bulletvibrator. Vibratoren kan festes til selen slik at begge parter blir stimulert samtidig. Strap-on settet kan brukes av kvinne/kvinne eller mann/kvinne. Selene er justerbare og kan strekkes opp til 150 cm. rundt hoften. Vi anbefaler at dere samtidig bruker et vannbasert glidemiddel for å oppnå optimal nytelse. Tantus dildoene er: allergivennlige, parfymefrie, bøyelige, kan kokes og blir raskt kroppstempererte. 

MerkeTantus
InkludertBulletvibrator, Dildo
Full lengde (cm)13.3
Innførbar lengde (cm)13
Diameter (cm)2.6
Strømkilde3 x LR44/AG13 (Inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Portugisisk
SKU10859
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sexy startsett
Claus - 20. aug. 2019
Vi kjųpte dette settet siden vi er nybegynnere på analsex, det er hun som skal bruke det på meg, og vi har nå brukt det noen ganger, men har ennå ikke funnet den beste posisjonen for å få til en god og dyp penetrasjon. Den minste dildoen er både tynn og kort og kanskje bra for noen, men vi synes den er for liten, så etter noen minutter gikk vi over til den mellomstore. Den er grei, men jeg tror vi må kjųpe en stųrre - spesielt lengre. Vi har sett på flere andre modeller og kan nå se at vårt valg hvor beltet danner en pute mot henne også hindrer bruken av de doble modellene, hvor den ene enden plasseres i skjeden mens den andre kan fųres inn i en partner. Det kan vęre noe vi må prųve senere, da den lille vibratoren som fųlger med ikke har den store effekten.
0
Bra nybegynnersett, men den minste er altfor liten
PJ - 27. nov. 2017
Har brukt denne analt med kjęresten min. Selen var lett å få på plass, det samme med dildoen. Den lille dildoen var så liten at vi byttet til den stųrre nesten umiddelbart. Den stųrre er bra for nybegynnere eller som oppvarming. Selen er bra og vi har utvidet med en stųrre dildo. Vibratoren lagde ikke mye mer enn en diskret vibrering, og dermed en lav orgasmegaranti for den givende parten. Generelt fortsatt veldig fornųyd med kjųpet vårt. Jeg vil anbefale "Tantus Intermediate Kit" i stedet og en ekstra dildo som er mellom de to i det settet.
0
Beskjedent startsett
Flaks - 26. dec. 2014
Kjęresten min og jeg prųvde dette for fųrste gang her om dagen for å tilfredsstille en nysgjerrighet. Den lille dildoen var ikke akkurat mye å skryte av så vi gikk for den store med en gang. Den lille kuleformede vibratoren var kraftig og lå fint mot klitoris i den lille posen hennes som det var vanskelig å hente opp av etter bruk, men det var ikke noe som gjorde at hun fųlte noen stųrre glede verken ute eller i selen. Den store dildoen var veldig smal og ser mye stųrre ut på bildet, lengden fungerte veldig bra men etter noen minutter kunne man knapt kjenne penetrasjonen. Materialet på dildoene fųltes å vęre av god kvalitet, men de ser og fųles veldig billige ut.
0
Strap-on nybegynner
Anonymous - 10. may. 2023
Veldig sexy på jenta, passer godt. Den minste dildoen er litt kort og liten. Burde vært lengre, vil være vanskelig å komme til. Vil kjøpe en ekstra i fremtiden. Men som helhet, veldig sexy element i sengen! K & P
Maskinoversettelse fra sinful.se

Tantus Strap-on Bend Over Begynnersett

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 999,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful