Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Tantus Uncut 1 Realistisk Dildo var 1

Oversikt

Ønsker du en ekstra lang dildo av høy kvalitet, så er Tantus Uncut 1 et åpenbart valg.

Den har en myk overflate og et virkelighetstro utseende med et uomskåret penishode, fine årer og små rynker langs skaftet. Den harde kjernen gir deg en ekstra tung og realistisk opplevelse, slik at du knapt vil kunne skille den fra en ekte penis.

Tantus Uncut 1 er produsert i USA. Den kan både brukes analt og vaginalt, eller i et seletøy sammen med en partner.

Dildoen er laget av medisinsk silikon av høyeste kvalitet, og den er dessuten allergivennlig og laget med omtanke for miljøet. Den har en diameter på 4 cm og er 23 cm lang, hvorav 20 cm kan innføres.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God å ta i, lett å være glad i!
Morostumpen - 28. aug. 2022
Hei! Har du lurt på å prøve en dildo i "dual-density"? Det gjorde jeg også, men ville ikke kjøpe det dyreste med én gang. Heldigvis hadde Tantus det jeg trengte: en dildo i bra størrelse, i prima silikon, og til en veldig god pris! Jeg fikk store øyne når jeg åpnet pakken og fikk se posen den var inni. For det første, så var den større enn jeg trodde! Den var lang, med et tykt velformet hode, gjemt under forhuden sin, og et slankt buet skaft... For det andre, var den nydelig å ta på. Jeg åpnet posen med en gang, dro den ut, og kunne nesten ikke legge den fra meg. Det store, deilige hodet var så moro å klemme på! Så kom skaftet, som var merkbart fastere, men fremdeles godt å ta på. En lett, pudrete tekstur med årer og rynker gjorde det hele bare enda bedre. I bruk er Uncut #1 helt fortreffelig. Som en mann, bruker jeg den bakentil. Til tross for størrelsen, synes jeg den er veldig lett å komme i gang med uten noe særlig oppvarming, men pass godt på å bruke mye glidemiddel! Det myke hodet sklir lett inn, og fyller deg opp uten ubehag. Skaftet gir deg støtten og treffsikkerheten du trenger for å fortsette reisen. Hodet fungerer deretter som en kollisjonspute, som gjør at du kan godt ta i både hardt og raskt når du føler for det, uten at de indre delene dine får juling. I tillegg vil jeg si at om du er nysgjerrig på oralsex, er den deilig å putte i munnen også. Detaljene på dildoen gir tunga di noe å leke med, og hodet er godt og mykt å suge på. Jeg har ikke klart å ta en ordentlig 'deepthroat' enda, men den er veldig behagelig å prøve det med, for ikke å nevne opphissende! Er du usikker på størrelsen, finnes Uncut #2 som sannsynligvis er akkurat like god og myk, men i en mindre skala. Begge to ser heller ikke altfor realistiske ut, men er i grunn mer som sjarmerende penis-karikaturer. Selv skulle jeg ønske at Tantus kunne laget en enda større modell i samme, herlige konstruksjon (Uncut #3 kanskje?). Oppsummert: du kan ikke slå feil med Tantus sin Uncut #1 om du ønsker å endelig prøve en større dildo med 'dual-density' til en rimelig penge. Ingenting slår silikon når det kommer til sikkerhet, og du kan leke trygt uten bekymring for bakterier eller giftstoffer. Når du er ferdig, er det lett å rengjøre med såpe og varmt vann. Posen den kommer i har Ziploc-funksjon, som gjør den høyst brukbar til oppbevaring. Veldig fornøyd!

Tantus Uncut 1 Realistisk Dildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful