Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Tantus VIP Super Soft Realistisk Dildo var 1

Oversikt

VIP fra det amerikanske merket Tantus er en stor og realistisk dildo laget av mykt kvalitetssilikon.   Den er meget fleksibel og gir deg en høyst realistisk opplevelse.   Foten på dildoen gjør at den kan plasseres på en glatt overflate og brukes helt håndfritt.   For en optimal opplevelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med produktet.   VIP er allergivennlig og fri for ftalater og latex.   Rens dildoen i kokende vann eller med en vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En ekte laban.
Anonymous - 5. aug. 2013
Av alle dildoer jeg har prøvd, er denne den mykeste! Den største! Og den mest bøyelige. Den er veldig lik den "ekte varen" - bare enda mykere. Halvt slapp? Den er superfin å ta på - du får lyst til å kysse og klemme den og bare sitte med den i hendene. Til sitt egentlige formål er den imidlertid noe impotent - faktisk er den så myk at den ikke engang er i nærheten av å treffe der det føles godt. Jeg gir den strykkarakter når det gjelder stimulering av g-punktet. På den annen side liker jeg virkelig å bruke den analt. Jeg trodde egentlig ikke at jeg kunne få plass til den - fordi den er så stor - men det kan jeg fordi den er så myk og fleksibel. Den får toppkarakter når det gjelder anal stimulering. Den føles veldig, veldig deilig og anbefales på det sterkeste hvis du liker det og tror du kan håndtere en slik laban.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt for analsex
Anonymous - 11. jan. 2013
Et veldig fint produkt for anal stimulering. Den er myk uten å være for myk. Det er selvfølgelig en smakssak, men når det gjelder analstimulering, foretrekker jeg en dildo som ikke er steinhard. Denne er akkurat passe hvis du heller ikke liker steinharde dildoer! På samme måte er den rette og glatte konsistensen noe for meg. Anbefales på det sterkeste! :-) Jeg valgte den også fordi den potensielt kan brukes i en sele. Dette har jeg imidlertid ikke prøvd ennå.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Tantus VIP Super Soft Realistisk Dildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful