Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA 3D Module Masturbator var 1

TENGA 3D Module Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

3D Module er en interessant masturbator for menn fra det Japanske merket Tenga.

Masturbatoren har et kunstnerisk design, som gir deg en meget instens stimulering. Vreng sleevet før du bruker masturbatoren. På denne måten vil du kunne føle stimuleringen fra den teksturerte overflaten.

Sleevet er fremstilt av medisinsk silikon og føles veldig realistisk mot huden. For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med masturbatoren.   Det er enkelt å rense sleevet etter bruk. Bruk en vibratorrens og la sleevet tørke, før du lukker beholderen.   Tenga 3D produktene vant - som det aller første sexleketøyet for menn - en Red Dot Award for beste produktdesign i 2012.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God for rask iskrem
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er svært praktisk, enkel å bruke, oppbevare og rengjøre. Den er ganske behagelig å bruke med de stimulerende mønstrene. Dessverre er det to ting som trekker ned karakteren, den ene er at den mister varmen for raskt, da jeg ladet den ved å legge den i varmt vann før bruk, den andre er at den er for smal for meg som jeg er ganske grovt utstyrt, noe som betyr at den etter en stund får meg til å miste ereksjonen fordi den klemmer blodet ut av penis etter en stund. For å oppsummere det hele, for meg er det viktig å komme raskt ved hjelp av dette, det er ikke mulig å løpe lenge for å trene utholdenhet. Kan anbefale den for noen med mindre omkrets der nede da den er behagelig og enkel å bruke, også enkel å oppbevare og rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful