Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA 3D Spiral Masturbator var 1

Oversikt

3D Spiral er en interessant masturbator for menn fra det Japanske merket Tenga.   Masturbatoren har et spiralformet design som gir deg en meget instens stimulering.   Snu innsiden av hylsen ut når du bruker masturbatoren. På denne måten vil du kunne føle stimuleringen fra den teksturerte overflaten.   Spiralhylsen er fremstilt av myk TPE-gummi og føles veldig realistisk mot huden. For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med masturbatoren.   Det er enkelt å rense hylsen etter bruk. Bruk en vibratorrens og la hylsen tørke før du lukker futteralet.   Tenga 3D produktene vant - som den aller første sexleken for menn - en Red Dot Award for beste produktdesign i 2012.

MerkeTENGA
Sub-brand3D
Produkt vekt (g)149
Full lengde (cm)11.5
Indre dybde (cm)11
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU12444
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Njæ
Leketøy fan - 7. dec. 2022
Ikke noe å hoppe i taket for. Litt bedre en hånda, men bruk heller mere penger på f.eks en Tenga Flip. Ja den er stretchy som faen, men alt for kort. Ikke noe spennende når alt stretchy på runkern er ned ved rota. Positive med at den kan strekkes så mye var at jeg kunne stappe inn en Colt Bullet. Da ble det action og sprut, men fylle en leke for at en annen leke skal være bra nok. Njæ.
Erstatter fleshlighten
Kim - 21. feb. 2022
Kvalitet!
Supert kjøp
Klokkeren fra Notre Dame - 23. jun. 2017
Dette er det klart beste onaniproduktet jeg har prøvd. Den føles skikkelig deilig og er utrolig enkel å rengjøre. Jeg har klippet hull i toppen på min så penisen går hele veien gjennom da jeg ikke likte å komme inne i den. Det eneste negative jeg kan si om den er at det bråker litt når man bruker den men det gjelder for alle fleshlights og sleeves så sett på litt musikk mens du koser deg hvis du som meg bor i leilighet :).
0
Den er supergod.
Peter - 23. sep. 2018
TENGA 3D Spiral Masturbator er mitt første sexleketøy. Vi leker med den sammen, og når jeg har lyst, så bruker jeg den også alene. Det tok 1-2 ganger å vende seg til den, hvordan og hvor man skal trykke for at det blir skikkelig godt, hvor raskt man skal bevege den osv., men siden har den gitt resultater hver gang. Den er utrolig enkel å bruke, men krever selvfølgelig glidemiddel. Den er for øvrig også utrolig enkel å rengjøre, da den enkelt kan vrenges, slik som man mottar den, og sånn som den ser ut på bildet. Det er nemlig innsiden man ser på bildene til disse produktene...;-) Jeg har fått veldig lyst til å prøve de andre i serien, nå som jeg vet hvor godt det kan føles.
0
Også moro til par
Lise - 19. sep. 2016
Absolutt et morsomt leketøy som kjæresten min kommer til å kose seg med når jeg ikke er der. Men det er også fantastisk når man vil gi ham et annerledes handjob. Absolutt en favoritt som ikke legges bort for lenge av gangen.
0
Suverent leketøy til menn!
MP Nielsen - 13. aug. 2013
Ved første øyekast virker det kanskje useriøst å gi Tenga 3D 5 stjerner i alt. Men det er akkurat det den fortjener! Det er det første leketøyet vi har kjøpt her i husstanden som kun var rettet til meg. Og vi elsker det. Min kone nyter å bruke den på meg - og jeg nyter at hun bruker den! Så den er slett ikke bare til "alenetid". Materialet er av høy kvalitet, svært elastisk, men beholder likevel formen. Jeg var litt nervøs for om rengjøringen ville bli slitsom - men den er superlett å rengjøre og det tar ikke mange minuttene. Det fungerer så enkelt som det blir vist i videoen - man vender bare vrangen ut og skyller den i vann. Jeg liker at den, i motsetning til mange andre produkter som er rettet til menn, er "estetisk" flott å se på, og slett ikke ligner på et sexleketøy. Jeg synes mange andre produkter til menn blir en smule vulgære. Samtidig leveres den i et flott etui - og jeg tenker at hvis den bare stod fremme ville langt de fleste ikke kunne gjette hva den brukes til. Tenga 3D er fantastisk i bruk - bare husk godt med glidemiddel. Jeg var på forhånd litt skeptisk og i tvil om man rent faktisk kunne føle noe - men det kan man så til den grad! Den føles utrolig intens. Etter å ha prøvd spiral-utgaven er jeg i hvert fall blitt veldig nysgjerrig på å prøve de andre versjonene også. Jeg kan varmt anbefale produktet - både til menn som er alene, men også til menn som er i et parforhold. Skal man fremheve noen dårlige sider ved produktet (og guiden til hvordan man skriver anmeldelser foreslår også at man nenvner det), må det være at Tenga 3D er sterkt vanedannende....! ;-)
0
Hands down, et veldig godt kjøp
Peter N - 13. sep. 2013
Enten man er singel eller i et parforhold vil jeg anbefales Tengas 3D produkter. De har et uskyldig utseende som ikke kan gjennomskues helt ved første øyekast. Og så har denne varianten pirrende spiraler som garanterer en god orgasme. Da jeg pakket min ut første gangen og tok av den lille pinnen som støttet den, så dro jeg sleevet skjevt av og gummien revnet et par steder, men materialet er av høy kvalitet og er svært holdbart og elastisk. 3D sleevet er også det letteste leketøyet jeg har rengjort. Stimuleringen i 3D Spiral er skikkelig digg, må bare prøves - sleevet var også litt strammere/sugende enn jeg hadde forventet, hvilket var en gledelig overraskelse
0
Svært enkel å bruke
Anonymous - 11. mar. 2020
Den er veldig enkel å bruke og blir raskt ren Selv i en travel hverdag har du tid til å bruke og rengjøre denne leken.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Tenga 3D-spiral "dings"
Anonymous - 1. may. 2022
Jeg bestilte produktet for en forandring. Høy kvalitet og slitesterkt materiale. Veldig elastisk. Det ga meg imidlertid ikke en god opplevelse ved første forsøk. Stimulerte ikke nok. Kanskje størrelsen for liten, og fordi det ikke er noe fleksibelt ytre skall, som i mange masturbatorer. Derfor krever det andre stimuli for meg selv. Lett å holde ren og sannsynligvis lett å ta med på tur, på grunn av størrelsen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig behagelig å bruke og stimulerer akkurat nok. La oss se hvordan det varer over tid.
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA 3D Spiral Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 399,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful