Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA 3D Zen Onaniprodukt var 1

Oversikt

3D Zen er en interessant masturbator for menn fra det Japanske merket Tenga.

Masturbatoren har et kunstnerisk design som gir deg en meget instens stimulering. Vreng sleevet før du bruker masturbatoren. På denne måten vil du kunne føle stimuleringen fra den teksturerte overflaten.

Sleevet er fremstilt av myk TPE-gummi og føles veldig realistisk mot huden. For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med masturbatoren.   Det er enkelt å rense sleevet etter bruk. Bruk en vibratorrens og la sleevet tørke før du lukker beholderen.   Tenga 3D produktene vant - som det aller første sexleketøyet for menn - en Red Dot Award for beste produktdesign i 2012.

MerkeTENGA
Sub-brand3D
Produkt vekt (g)149
Full lengde (cm)11.5
Indre dybde (cm)11
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU12443
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Very good quality
hey.jupp - 17. aug. 2022
This Tenga 3D is very easy to use and to clean afterwards. The size is goodand the inside very very soft. Just remember to use plenty of lube.
Super
ITA - 25. dec. 2013
Nydelige sexleker. Prųv den glatte siden, og smųr godt inn med Gunoil glidemiddel. Kanskje det nęrmeste du kommer en ekte “blow job”. Rengjųring er enkelt. Kan gjenbrukes utallige ganger. ADVARSEL: Veldig avhengighetsskapende :-)
0
Over all forventning..
Mr.T - 16. aug. 2012
Ja, da var det min tur til å overskride en personlig grense! Dette tilbehųret/hjelpemidlene har bare ikke vęrt meg. Men har tidligere kjųpt for min kone på Sinful med suksess. Nå ble jeg så nysgjerrig på dette Tenga 3D Zen-produktet når jeg så en presentasjonsfilm som gjorde at jeg bestemte meg for å kjųpe. Jeg bestilte denne samt litt glidemiddel. Varen kom dagen etter i en diskret pakke. Jeg fikk raskt pakket ut og satt nå og leste bruksanvisning mm. Jeg kan bare si at jeg fikk en hyggelig overraskelse, og selve effekten og nytelsen er ubeskrivelig. Den stimulerte på en perfekt måte, produktet kan kun anbefales (husk glidemiddel). Et stort pluss er at det er enkelt å rengjųre produktet. Har bare positive ord om produktet. Det er også veldig lett å finne fram i internettbutikken. Har ennå ikke trengt kundeservice, men er sikker på at det er bra også. Presentasjonen av produktet var topp. Kan anbefale på det sterkeste å handle på Sinful.dk
0
Diskret og lettstelt produkt
David - 23. sep. 2019
Fordeler med dette produktet er at det er mindre flaut å ha hjemme enn for eksempel en fleshlight. Har brukt dette som et supplement når min kone har vęrt for sliten eller jeg har vęrt på reise. Gjųr tydeligvis en god jobb, gir god stimulans og er ganske enkel å vedlikeholde. Ulempen og fordelen med dette produktet ligger i samme fordel/ulempe. Det er diskret, det forbudte mangler samtidig som det er en fordel fordi folk flest ikke engang kan gjette hva det er for noe. Verdt pengene, absolutt, ingen grunn til å nųle, dette er et veldig godt kjųp.
0
En god stram fųlelse
swedish-sir - 28. aug. 2015
Dette er det fųrste av denne typen produkt jeg har kjųpt. Jeg var, som de fleste, skeptisk til hvor bra disse tingene ville vęre. Jeg kan si at jeg ble veldig positivt overrasket. En grunn til at jeg aldri har kjųpt et onaniprodukt er at utseendet på de fleste av dem er en skikkelig turn-off. Fleshlighten med sine "lepper" og andre klumper av silikon som er ment å se ut som rumper, funker ikke for meg. Disse Tenga 3D er enkle, minimale, diskrete og er laget av kvalitetsmaterialer. Jeg er av gjennomsnittlig stųrrelse og 3D Zen har en god stram fųlelse. Den er ikke supertrang, men jeg fyller den opp. Materialet er mykt og elastisk så det vil funke bra hvis du er stųrre enn meg, men det lar deg også legge til så mye trykk du vil med hånden. De spiralformede tynne årene gir en fantastisk fųlelse, og noen ganger snurrer jeg den rundt, som gir en helt original opplevelse! Sammenlignet med 3D-spiralen er denne strammere. Min har holdt seg bra i 9 måneder, med enkel vask med litt oppvaskmiddel og varmt vann (ikke bruk håndsåper som har oljer!). Det eneste tegn på slitasje er en liten klebrighet som fųlger med silikon som ikke har en matt overflate, men dette gjųr ingenting med produktets funksjon. En sidenotat, partneren min var faktisk veldig sjalu på at hun ikke kunne bruke den, hun syntes den fųltes så god å ta på. For noen uker siden gikk det opp for meg at jeg kunne bruke den med den flate siden vendt inn (bruk bare litt glidemiddel på innsiden så den er behagelig, men ikke nok til å få den i bevegelse), og den strukturerte siden vendt ut. Resultatet er en ganske stor klitorismassasje ;) ALTFOR for tykk å sette inn i partneren min, men myk nok til at hun får lyst til å prųve! :) Vi hadde det veldig gųy den kvelden, og hun strålte! Alt i alt er dette et bra produkt, og vel verdt det!
0
Vakkert sett ovenfra
Anonymous - 8. may. 2022
En flott maskin som er enkel å bruke. Rengjøring er uanstrengt når den reverseres, vaskes i vann og tørkes i et frottéhåndkle. Første leketøy som dette for meg selv og forventningene var kanskje for høye. Det føltes greit, men jeg opplevde ingen spesielle øyeblikk av ekstase. Den mellomstore tingen går lett inn, og selv om hylsen ikke når helt til roten, er den i stand til å stimulere de mest følsomme stedene veldig bra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Suveren
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt fantastisk produkt Kan anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.se
Tenga
Anonymous - 1. mar. 2022
Flott produkt, lett å rengjøre og diskret design
Maskinoversettelse fra sinful.se
Trodde det var bedre
Anonymous - 13. mar. 2024
Har tidligere kjøpt tenga produkter med god suksess, dessverre skuffer denne, klønete å penetrere og glir sakte av penis igjen :(
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA 3D Zen Onaniprodukt

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful