Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Aero Cobalt Ring var 1

Oversikt

Si på gjensyn til Pamela Handerson og hei til dette førsteklasses onaniproduktet med sugeeffekt fra TENGA. Dette enestående sleevet har en vakuumsbasert sugeteknologi som kommer til å gi deg bakoversveis. Ved å vri på intensitetshjulet kan du bestemme om du vil pirres lett eller om du vil slukes fullstendig!

Tilføy en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel før du trenger inn i dette sultne hullet. Innsiden består av et rillete, nuppete og snirklete interiør, utelukkende designet med tanke på at du skal få deg en skikkelig gledestur! Bare vri på hjulet på utsiden av TENGAen for å øke eller minske suget og stramheten - du er din egen, og TENGAens, herre og kan få det akkurat som du vil!

Når du er ferdig med økten kan du enkelt ta sleevet ut og vaske det med vann og mild såpe. La det lufttørke på det innebygde stativet og så er den klar for runde to før du aner det.

TENGA Aero-serien kommer i to forskjellige versjoner med forskjellige stimuleringsmønster på innsiden.

MerkeTENGA
Sub-brandAero
Produkt vekt (g)360
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)17.8
Indre dybde (cm)16
Diameter (cm)7.5
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeElastomer
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjePolsk, Fransk, Engelsk, Spansk, Svensk, Tysk
SKU24609
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ęrlig vurdering: Bortkastede penger
Andesfjellene - 17. jun. 2021
Jeg kjųpte en - tenkte det ville passe fint med en annen fųlelse enn den gode gamle hånden. Det fųrste du legger merke til er at den er ganske stor i diameter, så du bųr ikke ha en liten hånd. Men den ser diskret ut når den er pakket. Innstillingen med 'Koboltringen' er fin nok. Det setter mer eller mindre vakuum på. Men når den ikke er satt til å passe helt, lager den en irriterende lyd. Denne sugelyden inn og ut av et lite hull er veldig irriterende å hųre på. I det minste etter mening kan du ikke vęre diskret med det. Passer du på å skape så mye sug at den sitter helt tett, så er den stillegående. Men, den kan ikke flyttes sęrlig mye fųr du får revet silikonhylsen lųs, som da resulterer i at jeg skrur ned suget, og så har vi stųyen igjen. Renholdsmessig står det i manualen at du ikke må snu den ut, men heller bruke det lille tųrkestativet til det. Greit nok, men etter 4 dager med å stå og ta vare på seg selv er det fortsatt ikke tųrt inni. Noe jeg synes virker uhygienisk. Jeg er imidlertid ikke i tvil om at hvis du gidder å hųre på den sugende lyden, så ser materialet ut til å tåle mange slagsmål. Alt i alt, ingenting for meg. Både lyd og stimulering var ikke i nęrheten av det jeg trodde jeg fikk for 529 kr.
0
Tenga Aero mega sugende
Jakke n - 20. jul. 2021
Fantastisk produkt! Hųy kvalitet og enkel å bruke. Veldig hyggelig selv når den er lųs på grunn av innsatsens intense årer og ringer. Etter hvert som suget ųker, ųker "buzzen". Når suget ųker, reduseres stųyen, men penis har et veldig godt sug som ingen menneskelig munn kan gi. I ytterstilling vil maskinen roe ned, men setter du den på turbo, kan trykket på innsatsen utlųses med en hųy FLOP-lyd. Forresten, lydene minner om en opphisset penis-beundrer ... ikke en dårlig ting!
0
Fantastisk
Mats - 26. jun. 2021
Virkelig fin, skaper et veldig godt sug.
0
Tenga
Anonymous - 13. mar. 2024
Beste så langt, virkelig god følelse. Fleshl er ingenting sammenlignet med dette!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

TENGA Aero Cobalt Ring

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful