Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Air -Tech For Vacuum Controller Regular var 1

Oversikt

Ønsker du å få en intens onaniopplevelse, som føles som en kombinasjon av en handjob og en blowjob, er TENGA Air-Tech det rette valget for deg.

Masturbatoren bygger på en revolusjonerende sugeteknologi, hvor luften suges inn og ut av produktet, hvilket gir en realistisk følelse. Bruk koppen som den er, eller koble den til Vacuum Controller-enheten for en enda mer stimulerende og intens opplevelse.

Onaniproduktet har en ventil i toppen, som kontrollerer lufttrykket i koppen. Ved å holde en finger på ventilens hull, suges luften ut av koppen og vil gi deg en fantastisk følelse. Når du setter TENGA Vacuum Controller på ventilen, så vil dette automatiseres, sugeeffekten bli forsterket og du vil oppleve økt stimulasjon.

TENGA Air-Tech Regular er 15 cm dyp og har en diameter på 4,5 cm, som passer til de fleste størrelser. Den kan anvendes flere ganger, både som den er, eller sammen med TENGA Vacuum Controller (følger ikke med).

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)270
Full lengde (cm)17
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)4.5
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU15202
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nydelig produkt
Anders - 11. apr. 2016
Et fint produkt for en solo tur eller med kona. Den indre hylsen er fin og stimulerende når den blir smurt inn i glidemiddel, men merkelig slurvete å rengjųre. Vakuumeffekten er god, men det er en lett plystrelyd som kan vęre distraherende.
0
En skjųnnhet
Anders - 7. apr. 2016
Virkelig deilig produkt for den ensomme mannen eller med kona. Stimulerer penis fantastisk. Vakuumkontrollene fungerer fint, men har en litt irriterende plystrelyd. Innsiden er deilig og myk, men litt klam å rengjųre etter bruk. Alt i alt er det verdt pengene.
0
Fantastisk sug!
Gustav - 4. jan. 2019
Veldig fint produkt, dette er virkelig luksus-onani. Den trenger ganske mye glidemiddel, men, åh så deilig det fųles! Denne har et utrolig sug! Orgasmer som nesten får deg til å falle ut av sengen, nesten det samme som Fleshlight STU. Men ikke så dyrt og vanskelig som en fleshlight. Å bruke det med en partner er virkelig som å vęre i himmelen!
0

TENGA Air -Tech For Vacuum Controller Regular

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful