Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA Air-Tech Gentle Cup Masturbator var 1

TENGA Air-Tech Gentle Cup Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

TENGA Air-Tech Gentle er en videreutvikling av den originale Deep Throat Cup fra TENGA, som er kåret til det beste sexleketøyet til menn.

Air-Tech Gentle gir en myk og realistisk følelse når du fører den ned over penis og beveger den som en alminnelig håndjobb. Det er en ventil i toppen som du kan justere på for å variere vakuumet og den sugende følelsen av onaniproduktet.

Onaniproduktet er utviklet til å kunne nytes igjen og igjen, i motsetning til den Originale Deep Thorat Cup som er et engangsprodukt. Hvis du rengjør sleevet etter bruk og påfører nytt glidemiddel hver gang du bruker onaniproduktet, kan du bruke det helt opp til 50 ganger.

TENGA Air-Tech fås i 3 utgaver, hvor den innvendige strukturen varierer. Denne versjonen, Gentle, gir den mykeste opplevelsen, Strong gir den strammeste opplevelsen og Regular gir den mest realistiske følelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Solid produkt fra TENGA
Mr. MN - 27. mar. 2018
Etter å ha lurt en stund på om jeg skulle kjųpe et sexleketųy, begynte jeg å undersųke litt. Jeg hųrte raskt om TENGA og deres produkter. Mange anbefalte på det sterkeste å kjųpe produktene deres, så jeg tok sjansen. Heldigvis ble mine forventninger innfridd. Mitt fųrste inntrykk av produktet var veldig bra. Produktet er veldig enkelt å bruke. Ta av lokket, bruk en sunn mengde glidemiddel, ha det gųy. Innvendig har den en utrolig myk fųlelse. Selv om rillene inni ikke er veldig store, stimulerer de mer enn du tror. Tengas 'salgspunkt' med denne serien med Deep Throat Cups er evnen til å bruke vakuum under bruk. Dessverre, etter å ha brukt den mye, synes jeg ikke den fungerer perfekt. Etter min mening er vakuumeffekten litt svak. Rengjųring av produktet etter bruk er rimelig enkelt. Hylsen tas av koppen og kan deretter vaskes. Jeg leste at mange hadde problemer med å få ermet tilbake i koppen. Jeg hadde også problemer med det selv i starten. Jeg fant imidlertid et godt tips som sa at du skulle snu koppen og ermet motsatt hverandre, mens du presser ermet ned i koppen. Noe som fungerer bra for meg. Alt i alt er jeg veldig fornųyd med produktet.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful