Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Air-Tech Regular er en videreutvikling av den originale Deep Throat Cup fra TENGA, som er kåret til det beste sexleketøyet til menn.

Air-Tech Regular gir en myk og realistisk følelse når du fører den ned over penis og beveger den som en alminnelig håndjobb. Det er en ventil i toppen som du kan justere på for å variere vakuumet og den sugende følelsen av onaniproduktet.

Onaniproduktet er utviklet til å kunne nytes igjen og igjen, i motsetning til den Originale Deep Thorat Cup som er et engangsprodukt. Hvis du rengjør sleevet etter bruk og påfører nytt glidemiddel hver gang du bruker onaniproduktet, kan du bruke det helt opp til 50 ganger.

TENGA Air-Tech fås i 3 utgaver, hvor den innvendige strukturen varierer. Denne versjonen, Regular, gir den mest realsitiske opplevelsen, Strong gir den strammeste opplevelsen og Gentle gir den mykeste følelse.

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)270
Full lengde (cm)17
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU14583
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For en gangs skyld et leketųy som ikke er for lite.
MrBig - 5. may. 2016
Fųlelsen her er fantastisk og minner litt om den ekte varen. En klar anbefaling fra meg.
0
Nydelig produkt
Casper - 3. sep. 2015
Kondomet er et godt produkt. Gjųr deg lett å komme til, og virker realistisk. Tydeligvis er det ikke kjęresten stramt våt skjede, men det er godt nok nęrt. Jeg fordųyer jeg ikke valgte en litt kraftigere stimulerende variant, men er egentlig godt fornųyd. Det er imidlertid også et flott produkt å få kjęresten din til å bruke på deg – fųr sex. Jeg syntes det er kult at et produkt har kommet til menn, nå som kvinner har sine vibratorer og dildoer. Nå fųler du deg ikke lurt lenger.
0
Jeg er imponert.
Carl - 13. sep. 2020
Jeg antar at jeg må presentere meg selv som en erfaren mann, både med partnere og solo, med en penis i standardstųrrelse med litt ekstra lengde (17 cm). Jeg har testet flere forskjellige lignende sexleketųy, inkludert forskjellige fleshlights. Dette produktet, når det brukes riktig, er en orgasmeavtrekker; vanvittig effektiv og behagelig. En morsom ting er at selv om du setter inn en slapp penis, justerer den seg raskt takket vęre sugeeffekten. Den er enkel å rengjųre, litt mer tungvint å få den helt tųrr, og ja, den bråker litt under bruk, men det kan reguleres med tempo og teknikk. Veldig fint sexleketųy, anbefales på det sterkeste!
0
Fųltes veldig bra
Jonas - 23. sep. 2019
Veldig fin, og akkurat passe stųrrelse og stram for meg. Fųles ganske ekte. Også fin og ganske diskret.
0
Veldig behagelig
Jonathan - 20. jan. 2019
God stimulering og fint sug, skulle gjerne hatt den kraftigere versjonen i stedet da jeg gjerne skulle hatt et litt sterkere sug. Men alt i alt veldig hyggelig og jeg ser frem til mange fine ųyeblikk fremover.
0
Tanga gir en god følelse
Anonymous - 1. feb. 2022
Flotte opplevelser, jeg anbefaler det
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Hentet fra
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig godt "trykk" når du tetter hullet i hodet med fingeren. Mer behagelig enn å trekke i hånden.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ganske bra, men høylytt
Anonymous - 1. feb. 2019
Da vi raskt begynte å plystre, begynte den å plystre høyt. Det føles ganske bra. Til å begynne med hadde jeg problemer med å komme inn, men etter at jeg satte på flere glidere, begynte den å gli godt, den eneste ulempen er at all væsken kom ut når jeg trakk den ut, noe som ødela litt. Rengjøring var ganske enkelt
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ideen er god
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialene føles bra, og designet er gjennomtenkt. Idéen med støvsugeren er også god, men selve gjennomføringen føles litt sånn at effekten er ganske svak. Det kan være at produktet velger sine brukere.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter å ha brukt noen av Tengas egg, tok jeg en av disse nå, jada, eggene er flotte, men dette er noe enda mer. Fra å bare ta vare på glansen til å ta vare på hele kuken og det med et fint sug. Jeg hadde kanskje forventet at det skulle være litt roligere.
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful