Onanihylse og håndjobb onanileketøy

De fleste menn er fortrolige med sine egne hender når det gjelder tilfredsstillelse, men vil nok foretrekke en “hjelpende hånd” over sin egen. Med en onanihylse eller et annet håndjobbs-sexleketøy kan du selv onanere uten at det kjennes ut som din egen hånd. På den måten simuleres følelsen av å bli onanert. Du vil finne produkter med vagina-, anal- eller munnåpning, som alle er både realistiske og diskré håndjobbprodukter, og de ser slett ikke ut som sexleketøy.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Arcwave (3)
B Swish (1)
baseks (2)
Bathmate (1)
CalExotics (4)
Dansex (3)
Doc Johnson (20)
Dorcel (2)
Fantasy X-tensions (1)
Fist It (1)
Fleshlight (4)
Hustler (2)
Kiiroo (9)
LoveBotz (2)
Loving Joy (2)
Malesation (2)
Mr. Membr (22)
Mystim (2)
Palm-Tec (1)
PDX Elite (4)
PDX Male (1)
PDX Plus (2)
Perfect Fit (2)
Pipedream Extreme Toyz (5)
Romp (2)
Satisfyer (8)
Screaming O (1)
Shots Toys (1)
Sinful (14)
SLT (1)
Sono (1)
Spider (1)
Svakom (1)
TENGA (100)
The Handy (1)
Topco (1)
You2Toys (2)
Lengde
Materiale
ABS-plast (6)
Elastomer (28)
Hydro Active TPE (1)
Polyethylen (3)
Silikon (12)
TPE (157)
TPR (20)
Egenskaper
Appstyrt (3)
Batteridrevet (2)
Fjernstyrt (2)
Hollow (15)
Oppladbar (15)
Realistic (34)
Regulerbar (12)
Reiselås (2)
Splashproof (3)
Squirting (1)
Suction Cup (3)
Thrusting Function (4)
Vacuum Function (41)
Vanntett (9)
Vibrating (13)
Virtual Reality App (1)
Vis alle 239 produkter
Du har sett 42 av 239 produkter
Vis flere

Håndjobb - sexleketøy til ekstra frekk sololek

Gi hånden en pause med en onanihylse

Onani er digg, og det er sunt for oss å oppnå seksuell tilfredsstillelse fordi det setter igang en masse gode hormoner i kroppene våre. Det er med på å gi oss en økt fornemmelse av velvær og sender humøret rett til værs. Derfor er det altså ikke en helt dum idé å gi seg selv en tur med hånden når man allikevel står i dusjen eller hvor man nå foretrekker å få jobben gjort.

Men en gang imellom kan det også være deilig å kunne gi hånden en pause og oppleve litt avveksling til ens onani. Med en onanihylse kan du gjøre det til en annerledes opplevelse når du skal stimulere deg selv. Det trenger ikke å være noe avansert noe, det kan bare være et produkt som gir deg en helt annen følelse når du onanerer, sånn at du opplever følelser du aldri har prøvd før.

Her i kategorien har vi samlet alt det mest populære onanihylse som kan brukes til en frekk fornøyelse når du ønsker å stimulere deg selv til en frekk sololek.

Egg, sleeves og masturbatorer

Når du skal giv deg selv en god opplevelse, kan en onanihylse være den helt rette måten å gjøre det på. Det er nemlig noe som virkelig kan være med til å høyne onaniopplevelsen. Så det store spørsmålet er så: hvilket sexleketøy skal du kjøpe?

Der finnes nemlig et uttall ulike varianter, som kan være med på å gi deg ytterligere stimulering, enn når du kun tar hånden til hjelp. Noe av det mest populære håndjobb sexleketøyet til menn, er Tenga egg. Dette er et lite, eggeformet sleeve som med sine stimulerende mønstre på innsiden av egget går inn og pirrer deg på en helt ny måte når du fører det ned over penis. Selv om produktet er beregnet til engangsbruk, kan man godt bruke det igjen og igjen hvis du bare behandler det forsiktig og vasker det grundig etter bruk.

Er ikke til Tenga egg din greie, finnes det naturligvis også en lang rekke andre typer masturbatorer, pocket pussies og sleeves, som kan brukes til å forvandle din håndjobb til en enda bedre opplevelse.

Bruk håndjobb onanileketøy alene eller med en partner

Det finnes ingen grenser for, hvordan du velger å bruke ditt håndjobb onanileketøy. Det gir seg selv at det er et leketøy laget for å bruke det som ekstra stimulering når du er alene. Selv om det garantert føles annerledes når partneren din gir deg en håndjobb sammenlignet med hvordan du gjør det når du er alene, kan et håndjobb onanileketøy fremdeles høyne opplevelsen enda mer.

Er det ikke akkurat et håndjobb onanileketøy du står og mangler, har vi heldigvis også en masse annet leketøy hos Sinful. Både sexleketøy dere kan bruke sammen, og det du kan bruke alene. Gå på oppdagelse i det store utvalget sammen, og klikk deres nye favoritter hjem, sånn at dere kan skru temperaturen i soverommet opp noen ekstra hakk.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no