TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Onanihylse og håndjobb onanileketøy

De fleste menn er fortrolige med sine egne hender når det gjelder selvtilfredsstillelse, men vil nok foretrekke en “hjelpende hånd” over sin egen. Med en onanihylse eller et annet handjob-leketøy kan du selv onanere uten at det kjennes ut som din egen hånd. På den måten får du følelsen av en deilig handjob fra en ivrig sexpartner.

Håndjobb - sexleketøy til ekstra frekk sololek

Gi hånden en pause med en onanihylse

Onani er digg, og det er sunt for oss å oppnå seksuell tilfredsstillelse fordi det setter igang en masse gode hormoner i kroppene våre. Det er med på å gi oss en økt fornemmelse av velvær og sender humøret rett til værs. Derfor er det altså ikke en helt dum idé å gi seg selv en tur med hånden når man allikevel står i dusjen eller hvor man nå foretrekker å få jobben gjort.

Men en gang imellom kan det også være deilig å kunne gi hånden en pause og oppleve litt avveksling til ens onani. Med en onanihylse kan du gjøre det til en annerledes opplevelse når du skal stimulere deg selv. Det trenger ikke å være noe avansert noe, det kan bare være et produkt som gir deg en helt annen følelse når du onanerer, sånn at du opplever følelser du aldri har prøvd før.

Her i kategorien har vi samlet alt det mest populære onanihylse som kan brukes til en frekk fornøyelse når du ønsker å stimulere deg selv til en frekk sololek.

Egg, sleeves og masturbatorer

Når du skal giv deg selv en god opplevelse, kan en onanihylse være den helt rette måten å gjøre det på. Det er nemlig noe som virkelig kan være med til å høyne onaniopplevelsen. Så det store spørsmålet er så: hvilket sexleketøy skal du kjøpe?

Der finnes nemlig et uttall ulike varianter, som kan være med på å gi deg ytterligere stimulering, enn når du kun tar hånden til hjelp. Noe av det mest populære håndjobb sexleketøyet til menn, er Tenga egg. Dette er et lite, eggeformet sleeve som med sine stimulerende mønstre på innsiden av egget går inn og pirrer deg på en helt ny måte når du fører det ned over penis. Selv om produktet er beregnet til engangsbruk, kan man godt bruke det igjen og igjen hvis du bare behandler det forsiktig og vasker det grundig etter bruk.

Er ikke til Tenga egg din greie, finnes det naturligvis også en lang rekke andre typer masturbatorer, pocket pussies og sleeves, som kan brukes til å forvandle din håndjobb til en enda bedre opplevelse.

Bruk håndjobb onanileketøy alene eller med en partner

Det finnes ingen grenser for, hvordan du velger å bruke ditt håndjobb onanileketøy. Det gir seg selv at det er et leketøy laget for å bruke det som ekstra stimulering når du er alene. Selv om det garantert føles annerledes når partneren din gir deg en håndjobb sammenlignet med hvordan du gjør det når du er alene, kan et håndjobb onanileketøy fremdeles høyne opplevelsen enda mer.

Er det ikke akkurat et håndjobb onanileketøy du står og mangler, har vi heldigvis også en masse annet leketøy hos Sinful. Både sexleketøy dere kan bruke sammen, og det du kan bruke alene. Gå på oppdagelse i det store utvalget sammen, og klikk deres nye favoritter hjem, sånn at dere kan skru temperaturen i soverommet opp noen ekstra hakk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful