Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Air-Tech Strong Cup Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Air-Tech Strong er en videreutvikling av den originale Deep Throat Cup fra TENGA, som er kåret til det beste sexleketøyet til menn. Air-Tech Strong er laget i deilig og mykt materiale, som gir deg en realistisk følelse når du bruker den. Materialet i Strong er fastere enn i de andre Air-Tech versjonene og den er derfor ideell hvis du ønsker en ekstra pirrende stimulering. Du kan selv styre hvor sugende og intens følelsen skal være via ventilen i toppen av produktet. Onaniproduktet er utviklet til å kunne nytes igjen og igjen. Hvis du rengjør sleevet etter bruk og påfører nytt glidemiddel hver gang du bruker onaniproduktet, kan du bruke det helt opp til 50 ganger. TENGA Air-Tech fås i 3 utgaver, hvor den innvendige strukturen varierer. Denne versjonen, Strong, gir en fastere og mere pirrende stimulering, mens Gentle er den mykeste og Regular gir den mest realistiske følelsen.

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)235
Full lengde (cm)16
Indre dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU14584
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt produkt, men passet meg ikke helt
Superted - 16. dec. 2017
Veldig godt produkt, men merket at strong serien blir noe for stramt for meg selv om jeg ligger rundt gjennomsnitt størrelse. Foretrekker noe mykere materiale. Men sett bort fra det så var det deilig produkt som gjorde en god jobb.
Alt for liten.
Mikkel - 17. apr. 2021
Produktet er for lite/smalt. Selv om det ble brukt rikelig med glidemiddel, var det vanskelig å trenge inn. Kvaliteten på produktet fungerer imidlertid ganske bra. Den er verken dyp eller bred nok. Hvis du er av gjennomsnittlig stųrrelse, vil jeg synes du bųr kjųpe en til.
0
For smal
Junior - 1. jan. 2021
Jeg får ikke mye glede av det. Den er for smal, og jeg kjenner ikke så mye bortsett fra at den klemmer og er vanskelig å trenge gjennom.
0
Den vet hva den skal gjųre
Hans - 30. aug. 2020
Jeg synes det er et veldig bra produkt for pengene, god stųrrelse og fine riller inni.
0
Skuffet
Bredpik - 5. aug. 2019
Fikk den inn dųra for en stund siden, ville bruke den og prųve den ut, men der ble jeg skuffet, måtte ta den ut av hylsteret for å bruke den, og den var ikke på langt nęr like god som den billigste modellen her inne, så det rųk rett til sųppel med en gang. Jeg har blitt klokere og fųler at jeg ikke har fått det som ble sagt om produktet, men det som har skjedd har skjedd og jeg lęrer av denne feilen.
0
Unødvendig entusiastisk.
Anonymous - 3. jul. 2021
Er produktet billig og sikkert å fungere for alle? Personlig får jeg ikke engang inn tingen, og den går inn i flasken. Det føltes ikke hyggelig i det hele tatt. Damen min og jeg tok ut innvollene og klemte litt fett rundt tingen, men til ingen nytte....
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hyggelig og god valuta for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å bruke og vaske. Det eneste minuset kan være sugefunksjonen, som er utfordrende å bruke (krever fingermotstand) og det litt tynne skallet. Men alt i alt et veldig bra og hyggelig produkt! Den diskré designen passer også for en ikke-mann som meg :-).
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Super del, veldig spennende, fullt tilfredsstillende, dessverre følsom ved rengjøring
Anonymous - 8. nov. 2022
Jeg bruker delen uten det harde ytre skallet! Dette gir deg en veldig realistisk følelse, selv om du er litt sterkere. Du kan også kjenne tøyningen i lengderetningen veldig godt. Med en partner som holder delen i ribbeina, kan du gjøre ekte skyvebevegelser. Til og med lyden er veldig realistisk. Du må bare være litt forsiktig når du rengjør den, for ellers sprekker den veldig lett. Dessverre har en av dem allerede gått i stykker som følge av dette.
Maskinoversettelse fra sinful.at
Ikke særlig hyggelig
Anonymous - 9. apr. 2020
Kan ikke anbefale denne til noen med mellomstor penis. Innsiden føles hard og plastikkaktig, den er noen centimeter for kort til å dekke hele penis, og lufthullet på toppen skaper ikke mye verdi, men lager mest støy. Kvalitetsmessig føles det som et ganske solid produkt, men det veier ikke opp for det faktum at det ikke er veldig behagelig. I stedet for dette produktet anbefaler jeg at du legger til to hundre dollar og investerer i for eksempel Flight Pilot.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra!
Anonymous - 1. oct. 2019
Dette produktet er vanvittig potent! Pent ribbet innvendig og rimelig tett gjør dette til et flott verktøy! Litt grunt kanskje... en ekstra fin funksjon er når du har penetrert den, og holder i sugehullet når du vil trekke deg ut - får du en utrolig deilig sugefølelse! Det er akkurat som om den vil suge ut hver eneste dråpe av deg!
Maskinoversettelse fra sinful.se

TENGA Air-Tech Strong Cup Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful