Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Crysta Stroker Ball Masturbator var 1

Oversikt

Crysta Stroker Ball Masturbator er et unikt onaniprodukt for menn fra det populære merket TENGA. Masturbatoren introduserer deg for en helt ny form for stimuli med dens faste elementer.

Det fleksible sleevet er laget av myk TPE-gummi som gir en deilig og behagelig onaniopplevelse. Den transparente massen har en pirrende virvel i midten og rundt den svever faste kuler som har en ytterst stimulerende effekt.

Den indre strukturen danner et flott mønster som kan ses utenfra, og du kan dermed iakta hvordan penisen din stimuleres av de ulike elementene når du drar den opp og ned, hvilket gir onaneringen en ekstra pirrende dimensjon.

Vi anbefaler at du påfører vannbasert glidemiddel før bruk, hvis du ønsker å gjøre opplevelsen så realistisk og behagelig som mulig.

Masturbatoren er produsert under høye kvalitetskrav i Japan, og har en fleksibel åpning som gjør at den passer til de fleste menn.

Etter bruk rengjør du masturbatoren enkelt med vann både innvendig og utvendig. For optimal rengjøring bør du spraye den med en sexleketøysrens etter vask. La produktet bli helt tørt før du legger det vekk.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

TENGA Crysta Stroker Ball Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful