TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Crysta Block Masturbator var 1

TENGA Crysta Block Masturbator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

399,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Vil du ha nye og spennende onaniopplevelser? Da bør du la Crysta Stroker Block Masturbator fra det populære merket TENGA ta hånd om din beste venn.

Det myke sleevet har et unikt design med små klosser som svever i den transparente massen. De faste elementene gir onaneringen en ny og stimulerende dimensjon. Og i midten av sleevet sitter det en deilig, ruglete struktur som gjør nytelsen komplett.

Produktets diskrete design skjuler dens frekke formål. Men det spesielle mønsteret er ikke bare flott å se på, det er også utrolig funksjonelt. Prøv å eksperimentere med plasseringen av hånden din og hvor hardt du holder sleevet. Du vil bli overrasket over hvor stor forskjell det kan gjøre.

Crysta Stroker Block er laget av myk TPE-gummi. Hvis du smører den inn med litt vannbasert glidemiddel før bruk, blir opplevelsen ekstra deilig og realistisk.

Etter bruk gjør du leketøyet enkelt rent ved å vaske det både innvendig og utvendig med varmt vann. For å sikre at produktet blir helt rent, kan du spraye det med en sexleketøysrens etter vask, og deretter la det tørke før du legger det vekk.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful