Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
TENGA Crysta Leaf Masturbator var 1

Oversikt

Drømmer du om intense onaniopplevelser med flere stimulerende sanseinntrykk? Da bør du prøve Crysta Stroker Leaf Masturbator fra TENGA.

Masturbatoren består av et mykt sleeve med en unik indre struktur. Spiralmønsteret i midten sørger for pirrende stimulering, mens de faste, bølgede formene langs siden gir en intens følelse.

Stroker Leaf har et stilrent og moderne design, som dessuten fremstår svært diskret. Du kan altså ha den stående på nattbordet uten å vekke oppsikt. Bare husk å vaske den etter bruk, så den er klar til neste gang.

Masturbatoren er laget av elastisk TPE-gummi og hullet kan derfor utvides, så det passer til de fleste penisstørrelser. Vi anbefaler at du bruker produktet sammen med et vannbasert glidemiddel for å gjøre opplevelsen så behagelig og realistisk som mulig.

Sørg for å holde Crysta ren ved å vaske den med lunkent vann både innvendig og utvendig etter bruk. Spray den deretter med en sexleketøysrens og la produktet lufttørke til det blir helt tørt, før du legger den vekk.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

TENGA Crysta Leaf Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful