TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Dual Sensation Cup Masturbator var 1

TENGA Dual Sensation Cup Masturbator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

179,00 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Få dobbelt opp på fornøyelsen med TENGA Dual Sensation Cup - en oppgradering av TENGA Hole Cup Double. Den tilbyr to forførende opplevelser i én og samme innpakning med sine to forskjellige innganger. De indre detaljene er oppgradert og designet har fått en timeglassform. 

Den karismatiske timeglassformen sørger for at det er et fast trykk på midten når du bruker den. Den røde "Though Side" strammer rundt deg på en deilig måte, mens den grå "Tender Side" er mer ømfintlig. Du kan skifte mellom endene eller bli omsluttet av begge to samtidig. 

Treng inn i den utvalgte åpningen og opplev de markerte, indre oppgraderingene mens du beveger produktet frem og tilbake. Klem produktet sammen på midten for å få en eksplosiv onaniopplevelse. 

Dual Sensation er designet som et engangsprodukt og det er allerede er tilføyet glidemiddel. Du kan selvfølgelig tilføye litt ekstra vannbasert glidemiddel selv  hvis du foretrekker det skikkelig vått. Hvis du passer godt på produktet ved å rengjøre det med vann og mild såpe, og lar det lufttørke, er det mulig å bruke det flere ganger. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful