Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flex Silky Masturbator var 1

Oversikt

TENGA Flex er et spennende onaniprodukt til menn fra den populære Japanske produsenten TENGA.

I stedet for å ha et fast ytre, som de fleste andre onanikopper har, så er TENGA Flex Silky utviklet i et spesielt fleksibelt, spiralformet materiale, som skiftvis strammer og løsnes i takt med dine egne bevegelser.

Innvendig møter du et pirrende mønster, som gir en myk og realistisk følelse når du fører TENGA Flex Silky ned over penis og beveger den som ved en vanlig hand job. En ventil i toppen gjør at du selv kan styre vakuumtrykket i koppen for en deilig sugende følelse.

Den nye TENGA Flex er utviklet til å kunne nytes igjen og igjen. Du rengjør TENGA Flex enkelt ved å vende vrangsiden ut under kranen og hvor du etterpå bruker hetten som praktisk tørkestativ.

TENGA Flex fås i 2 utgaver, hvor innersiden er utviklet forskjellig. Velg Silky for den myke stimuleringen og Rocky for den mer intense opplevelsen.

MerkeTENGA
Sub-brandCUP
Produkt vekt (g)310
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)16
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)7.5
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeFransk, Spansk, Tysk , Engelsk, Koreansk
SKU18216
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God idé, MEN
Anonymous - 13. mar. 2024
God idé, bra design og enkel å bruke (lett å rengjøre), men stimuleringen er så å si ikke-eksisterende.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Mitt første onaniprodukt: En vill opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Å kjøpe sexleketøy som mann: Jeg har aldri eid en sexleketøy før - og det er et stort tabu rundt sexleketøy for menn - men jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan et onaniprodukt kan gi en annerledes opplevelse. Jeg har imidlertid alltid syntes at diverse "lommefitter" og lignende ser litt vulgære ut - og jeg føler at de passer inn i tabuet "sexleketøy for menn er ekkelt". Hvis noen skulle komme over et onaniprodukt hjemme hos meg, trenger det absolutt ikke å være en forseggjort avstøpning av Jenna Jamesons rumpehull. Jeg var på utkikk etter noe som så litt mer nøytralt ut - og så husket jeg en artikkel jeg en gang hadde lest om merket Tenga som laget "stilige" onaniprodukter som også så fine ut. Så jeg søkte litt rundt og endte opp med dette produktet. Jeg bestilte det sammen med noe av Sinfuls vannbaserte glidemiddel og prøvde et onaniprodukt for første gang: Min anmeldelse: La meg bare si det: Mindblowing! Silky flex er fantastisk. Den har en fin, stram følelse uten å være for mye. Det er et lite hull i enden som du kan sette fingeren over slik at ikke mer luft kan komme inn, dette gir en vill, sugende følelse. Det føles veldig godt å kjøre inn og ut. Det beste er imidlertid at du kan "vri" den ved å vri på den, slik at den på en måte kjører opp og ned av seg selv. Dette føles som å få den villeste sugejobben. Rengjøringen er enkel og grei: Selve hylsen kan tas av for å tømme innholdet i toalettet, og den kan vendes ut og inn for rask og enkel rengjøring. Lokket på hylsen kan også snus ut og inn for å fungere som et "tørkestativ" for hylsen. Deretter kan du tørke den med et lite kjøkkenhåndkle eller lignende, sette den sammen igjen og pakke den ned til en annen god gang. Den eneste ulempen er at den kan være litt for liten hvis du har en stor penis. Størrelsesmessig er jeg omtrent gjennomsnittlig, kanskje litt over, og den passer meg veldig bra, men andre steder på nettet har jeg sett folk med veldig store peniser klage på at den er altfor liten. Jeg er gift og har et godt og aktivt sexliv med kona mi - men dette produktet gir en helt annen, utfyllende opplevelse når hun for eksempel er bortreist. Dette produktet er spesielt designet for å gi en helt annen stimulerende opplevelse på penis enn hva et annet menneske kan tilby. Folk sier alltid "Du kan bare bruke hånden din", og det er sant, men du kan også bruke dette og få en annen opplevelse - og det er jeg glad for at jeg gjør. Anbefales på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Positivt overrasket
Anonymous - 13. mar. 2024
På mange måter er jeg positivt overrasket over denne ermet. God passform, myk og stimulerende, kan gå helt til bunns (17 cm), lett å håndtere og rengjøre. Med litt glidemiddel er det veldig nær følelsen av å være "ekte". Anbefales absolutt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Flex Silky Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful